Skagerak collectie Fritz Hansen

Donderdag 19 oktober 2023

In 2022 sloot Skagerak zich aan bij de Fritz Hansen-familie, daardoor kwamen de twee Deense designmerken bij elkaar. Nu zijn alle Skagerak ontwerpen opgenomen in de collectie van Fritz Hansen.
Skagerak collectie Fritz Hansen
Skagerak collectie Fritz Hansen Skagerak collectie Fritz Hansen

In een persbericht benadrukt Fritz Hansen dat beide bedrijven perfect bij elkaar passen en synoniem staan voor meubelen en interieurdesign van de hoogste kwaliteit, geworteld in Scandinavische designtradities en verantwoorde productie.

 

De Skagerak Collectie is eigentijds houten meubilair ontworpen met een milieubewuste filosofie. Hiervoor heeft het bedrijf samengewerkt met 34 Deense en internationale designers. De ontwerpen moeten het moderne leven binnen en buiten naar een hoger niveau tillen, door de Scandinavische connectie tussen natuur en design tot uitdrukking te brengen. De ontwerptaal van de collectie is gebaseerd op Deens functionalisme en houttradities in buitenmeubilair.

 

De Skagerak Collectie bestaat uit 43 productseries voor zowel binnen- als buitenmeubilair en accessoires met meer dan 200 producten in de portfolio. Alle buitenmeubelen in teakhout zijn 100% FSC™-gecertificeerd en het bedrijf maakt gebruik van gecertificeerd textiel. In elk stuk van in de Skagerak-collectie komt volgens het bedrijf de duurzame designfilosofie van het Fritz Hansen tot uitdrukking.

 

Benelux

Retail + Contract – contact persoon BenLux: Steven Vercruysse

Area Sales Manager Key Accounts & A/D, The Netherlands: Merel van den Heuvel

Area Sales Manager, Retail: Pim ArsLinks

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, tuin, buiten, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #fritzhansen, #skagerak,

Gerelateerd nieuws
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden