Skagerak collectie Fritz Hansen

Donderdag 19 oktober 2023

In 2022 sloot Skagerak zich aan bij de Fritz Hansen-familie, daardoor kwamen de twee Deense designmerken bij elkaar. Nu zijn alle Skagerak ontwerpen opgenomen in de collectie van Fritz Hansen.
Skagerak collectie Fritz Hansen
Skagerak collectie Fritz Hansen Skagerak collectie Fritz Hansen

In een persbericht benadrukt Fritz Hansen dat beide bedrijven perfect bij elkaar passen en synoniem staan voor meubelen en interieurdesign van de hoogste kwaliteit, geworteld in Scandinavische designtradities en verantwoorde productie.

 

De Skagerak Collectie is eigentijds houten meubilair ontworpen met een milieubewuste filosofie. Hiervoor heeft het bedrijf samengewerkt met 34 Deense en internationale designers. De ontwerpen moeten het moderne leven binnen en buiten naar een hoger niveau tillen, door de Scandinavische connectie tussen natuur en design tot uitdrukking te brengen. De ontwerptaal van de collectie is gebaseerd op Deens functionalisme en houttradities in buitenmeubilair.

 

De Skagerak Collectie bestaat uit 43 productseries voor zowel binnen- als buitenmeubilair en accessoires met meer dan 200 producten in de portfolio. Alle buitenmeubelen in teakhout zijn 100% FSC™-gecertificeerd en het bedrijf maakt gebruik van gecertificeerd textiel. In elk stuk van in de Skagerak-collectie komt volgens het bedrijf de duurzame designfilosofie van het Fritz Hansen tot uitdrukking.

 

Benelux

Retail + Contract – contact persoon BenLux: Steven Vercruysse

Area Sales Manager Key Accounts & A/D, The Netherlands: Merel van den Heuvel

Area Sales Manager, Retail: Pim ArsLinks

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, tuin, buiten, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #fritzhansen, #skagerak,

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden