Servies Piet Boon by Serax

Woensdag 15 mei 2024

Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
Servies Piet Boon by Serax
Servies Piet Boon by Serax Servies Piet Boon by Serax

Studio Piet Boon staat bekend om het creëren van prachtig uitgebalanceerde ontwerpen. De samenwerking met Serax weerspiegelt een gedeelde passie voor detail en vakmanschap. De nieuwe collecties combineren volgens hen design en functionaliteit en bieden elegante opties in verschillende categorieën, zoals servies, glaswerk en bestek.

 

De serviescollectie van Piet Boon by Serax Base bestaat uit verfijnde porseleinen stukken, die een schoon canvas moeten vormen voor culinaire creaties. Serax biedt vooraf geselecteerde sets aan, zodat de klant degene kan kiezen die het beste bij hem past.

 

Serax glaswerk combineert esthetische aantrekkingskracht en functionaliteit, met ontwerpen die bij elke tafelsetting passen. De collectie maakt gebruik van hoogwaardig Chinees porselein om stukken te creëren die zowel elegant als duurzaam zijn.

 

De bestekcollectie heeft dezelfde pure kenmerken als de servieslijn. Elk stuk is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is robuust en toch elegant. Het is mogelijk om te kiezen voor een paar losse stukken, een 24-delige geschenkdoos of de luxe ervaring met een verzilverde versie.Links

www.serax.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, #serax, #pietboon

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder
 
Wesco in problemen
lees verder
 
Ontwerpen van dobbelstenen
lees verder
Fedustria licht positief over 2024
Karla Basselier, ceo Fedustria: 'Om duurzaam te blijven groeien hebben onze bedrijven dringend nood aan een coherent en ambitieus industriebeleid op lange termijn.'
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden