Terracotta vloer

Dinsdag 14 mei 2024

De Terracotta laminaatvloer Muse is een nieuwe uitbreiding van de Quick Step laminaatcollectie.
Terracotta vloer
Terracotta vloer Terracotta vloer

Unilin lanceert een nieuwe laminaatvloer onder haar merk Quick-Step. Het is de Muse Terracotta laminaatvloer. Warme tinten en aardse tonen zijn kenmerkend voor deze terracotta laminaatvloer.

 

Terracotta maakt volgens Unilin een comeback in de interieurwereld en met deze vloer is nu ook mogelijk om dit in je interieur te brengen. Deze laminaatvloer met een natuurlijke en organische look is gemakkelijk en snel zelf te installeren.  

 

Door geavanceerde technieken en oog voor detail benaderen de structuur en kleur nagenoeg perfect de echte terracottasteen, maar met het gebruiksgemak van laminaat. Quick-Step is combineerbaar met vloerverwarming en waterbestendig. Door de Scratch Guard is de vloer goed bestand tegen krassen.

 
Quick-Step-laminaatvloeren hebben het EU-milieukeurmerk, de kern van de laminaatvloeren van Quick-Step bevat uitsluitend herwonnen hout, zoals bijvoorbeeld hout dat wordt ingezameld bij zagerijen en wegonderhoud. Bovendien hebben Quick-Step-laminaatvloeren een zeer lange levensduur, een uitgebreide productgarantie en zijn ze gemakkelijk te repareren en verwijderen.

 

De verkoopadviesprijs van de Muse Terracotta laminaatvloer is € 38,95 per m2.Links

www.quick-step.nl

Tags

nieuws, interieur, laminaatvloeren, klikvloeren, kliksysteem, uniclic, watervast, milieukenmerk, kern, design, klassiek, kleuren, zacht, warm, aards, uitbreiding, #quickstep, #terracotta, #uniclic, #unilin

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Doorstart HIS en Chapel Parket
Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder
 
Complete sets PVC traprenovatie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden