Royal Delft vloerkleden

Dinsdag 21 maart 2023

The Wool Studio introduceert zeven prachtige vloerkleden op basis van iconische ontwerpen van Royal Delft. De eeuwenoude designs van Royal Delft zijn een inspiratie voor deze nieuwe collectie vloerkleden.
Royal Delft vloerkleden
Royal Delft vloerkleden

Van 17e-eeuwse wandborden naar 21ste-eeuwse vloerkleden: de met de hand getufte vloerkleden zijn ontworpen in traditionele vormen met de herkenbare en iconische dessins van Royal Delft. De eerste zeven vloerkleden die nu te bewonderen zijn, zijn door The Wool Studio vervaardigd in Econyl, Tencel en Nieuw-Zeeland wol.

 

The Wool Studio dankt zijn naam aan het gebruik van deze natuurlijke materialen in al zijn collecties. De traditionele vormen van de wandborden van Royal Delft zijn vertaald in de kleden. Zo zijn de sierlijke hoeken van de applique vorm terug zien in het Royal Delft Flower Bed vloerkleed. Het pronkstuk van deze collectie is de Royal Polychrome Birds Special Edition. Dit kleurrijke vloerkleed is een ware eyecatcher, voor op de vloer óf aan de wand!

 

De waardering voor kwaliteit en het ambacht staan in deze samenwerking centraal. Het ambacht van het beschilderen van aardewerk vindt met deze samenwerking een vervolg in het hand-tuften van vloerkleden. 'We zijn al langere tijd bezig met het deze samenwerking. Toen The Wool Studio ons benaderde zijn we enthousiast aan de slag gegaan en tot deze prachtige vloerkleden gekomen,' aldus Joffrey Walonker, design manager van Royal Delft.

 

'Bijzonder trots en met veel plezier werken wij samen met Royal Delft. We delen het gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Dit maak het samenwerken met Royal Delft heel natuurlijk. Het waren de traditionele Hollandse designs waardoor ik dacht: Dit zou schitterend zijn als een kleed!' volgens Hans van der Goes, eigenaar van The Wool Studio.

 

Met deze toewijding worden de kleden geïntroduceerd bij Royal Delft in Delft. De kleden zijn verkrijgbaar via The Wool Studio.Links

www.thewoolstudio.nl/royaldelft.php

Tags

nieuws, interieur, vloeren, vloerkleden, ontwerp, ambacht, inspiratie, Delft, serviezen, vloerkleed, eyecatcher, wandbekleding, samenwerking, design, schoonheid, kwaliteit, uitstraling, partnership, kleed, introductie, #royaldelft, #thewoolstudio

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden