Nieuwe deelnemers Incoda 2023

Dinsdag 21 maart 2023

Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Nieuwe deelnemers Incoda 2023 Nieuwe deelnemers Incoda 2023 Nieuwe deelnemers Incoda 2023

Op de Interieurcollectiedagen (Incoda) in september zullen een aantal nieuwe merken zich presenteren. Zo is bekend geworden dat onder andere Sanderson Design Group, Mublo (buurman van Mobus), Morris & Co. (via Mobus), Harlequin, Annabel Textiles, Clarke & Clarke (Aritex), Zofanny (Alinee) en Calcutta Interiors zich zullen presenteren. Dit betekent een behoorlijke uitbreiding van het aanbod merken op de beurs.

 

Tevens is bekend geworden dat Tacito (foto 4) visueel en akoestisch comfort terugkomt op de beurs in september 2023 met hun tweede deelname. Dit bedrijf is specialist in design akoestische oplossingen, waaronder een lattenwand die geheel uit vilt bestaat en dus geen houten elementen heeft.

 

Het product heeft de prachtige look van een woodwall, maar bevat ook een optimale geluidsabsorptie door de dubbele laag akoestisch vilt. De houtnerf wordt nagebootst door deze erop te printen. Op de komende beurs zullen ze weer nieuwe toepassingen presenteren en ook de nieuwe sales agent voor Nederland zal aanwezig zijn.

 

De beurs Incoda is gepland van 24 t/m 26 september in Gorinchem.Links

www.alinee.be
www.annabeltextiles.com
www.calcutta.be
www.harlequin.uk.com
www.interieurcollectiedagen.nl
www.mobus.be
www.mublo.com
www.mublofabrics.com
www.sanderson-uk.com
www.tacito.nl

Tags

nieuws, interieur, deelnemers, exposanten, beurs, collectie, collectioneren, merken, designmerken, gordijnen, behang, verf, meubelen, meubelstoffen, presentatie, nieuw, geluidswand, geluidsabsorptie, vilt, printen, stand, inspiratie, #incoda, #interieurcollectiedagen, #tacito, #mublo, #evenementenhal, #gorinchem

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden