Revolutionair nieuw optreksysteem

Dinsdag 05 oktober 2021

Decoline introduceert een nieuw vouwgordijn, waarmee het volgens het bedrijf 'raamdecoratie heruitvindt'.
Revolutionair nieuw optreksysteem
Revolutionair nieuw optreksysteem Revolutionair nieuw optreksysteem Revolutionair nieuw optreksysteem Revolutionair nieuw optreksysteem

De Belgische aanbieder Decoline lanceerde recent een revolutionair vouwgordijn, waarmee het raamdecoratie heruitvindt. Door middel van het random plaatsen van de buisjes wordt een extra dimensie toegevoegd aan compactheid en gebruiksvriendelijkheid: het functionele en decoratieve vloeien naadloos in elkaar over.

 

'Over de creatie van D-random is nagedacht tot in de kleinste details. Net omdat we het puur functionele wilden overstijgen, werkten we voor het concept samen met Roel van Depot Roel Vandebeek. Roel is een Belgische designer en artiest die ons product perfect in de vingers heeft en er een speelse, verrassende en dynamische toets aan bezorgde. De uitwerking gebeurde volledig in eigen huis,' geeft Philippe Bonneel, sales en marketing director van Decoline, mee. Decoline is producent en distributeur van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande gordijn-ophangsystemen.

 

D-random demonstreert hoe optreksystemen in het DNA van Decoline zitten. Daarbij gaat men verder dan louter technisch nadenken en worden systemen ontworpen die perfect aansluiten bij de tijdsgeest. Quasi alles wordt daarbij door de eigen R&D afdeling ontwikkeld en in productie gegeven.

 

Wat maakt het in de Creating Moments-collectie gepositioneerde D-random zo speciaal? Daarbij moet er vooral naar de esthetische kwaliteiten gekeken worden, die gericht zijn op zowel klassieke als strakke, moderne interieurs.

 

'Een optreksysteem wordt meestal gezien als iets dat technisch zo volmaakt mogelijk moet aangeboden worden,' stelt het bedrijf. 'Dat stadium zijn wij evenwel al een tijdje voorbij. Aan systemen wordt uiteraard blijvend gesleuteld, maar je moet veel verder denken dan dat. Wat zo speciaal is aan D-random is dat een product dat normaal gezien louter functioneel is – het decoratieve aspect komt eerder vanuit de stofkeuze dan vanuit het systeem – maximaal trendy wordt gemaakt.

 

In dit geval merk je hoe we veel verder gaan dan het standaard gebruik van functionele buisjes. Wij bieden de klant de mogelijkheid om zélf te kiezen waar hij of zij zijn buisjes wil aanbrengen en welke daarvan functioneel zijn en welke louter decoratief. Je geeft als eindgebruiker je verbeelding de vrije loop en ontwikkelt quasi zonder beperkingen je eigen patroon. We testten D-random half september voor het eerst uit tijdens de vakbeurs beurs Incoda in Gorinchem (foto 5) en de reacties bevestigden dat we de juiste snaar raken. D-random zal in de nabije toekomst duidelijk aantonen hoe we een nieuw steentje bijdroegen aan het heruitvinden van raamdecoratie.'Links

www.decoline.be
www.itsaroel.be

Tags

nieuws, interieur, inrichting, gordijn, raamdecoratie, raambekleding, stoffering, stofferen, vouwgordijnen, ophangsysteem, techniek, rail, gordijnrail, creating moments, specaal, #decoline, #roelvandebeek, #incoda

Gerelateerd nieuws
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden