Primeurs Verzelloni

Donderdag 24 juni 2021

Italiaanse fabrikant Verzelloni geeft alvast een preview van de noviteiten die het familiebedrijf in september op de meubelbeurs in Milaan toont.
Primeurs Verzelloni
Primeurs Verzelloni Primeurs Verzelloni

Er staan twee meubelstukken in de spotlight. De eerste is bijzettafel Robin. Deze tafel is volgens Verzelloni een elegant en verfijnd model dat zich aanpast aan verschillende soorten stijlen en meubels, van klassiek tot modern. Het ronde blad met afgeronde randen is gemaakt van massief hout met een walnootafwerking en de driepootvoet, die hem stabiel en tegelijkertijd licht maakt, is van zwart gelakt metaal.

 

Er is volgens Verzelloni behoefte aan een meubels die passen bij de nieuwe manier waarop woningen gebruikt worden, een combinatie van wonen en werken. Het familiebedrijf ontwikkelde de nieuwe Davos-bank, ontworpen door Lievore Altherr Dèsile Park met een hoge rugleuning die fungeert als een beschermende barrière tegen uiterlijk en lawaai, waarbij het comfort, de organische structuur en de elegantie van de lijnen, typisch voor thuisbanken, behouden blijven. Binnen de Davos collectie zijn banken en poefs van verschillende afmetingen te vinden, allemaal hebben ze afneembare hoezen.

 

Benelux agent voor Verzelloni is G4 Agency uit Antwerpen.Links

www.g4.be
www.verzelloni.it
www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, bank, sofa, zitmeubel, wonen, woning, woon, interieur, salontafel, tafel, #g4, #verzelloni, #salonemilano, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden