Primeurs Verzelloni

Donderdag 24 juni 2021

Italiaanse fabrikant Verzelloni geeft alvast een preview van de noviteiten die het familiebedrijf in september op de meubelbeurs in Milaan toont.
Primeurs Verzelloni
Primeurs Verzelloni Primeurs Verzelloni

Er staan twee meubelstukken in de spotlight. De eerste is bijzettafel Robin. Deze tafel is volgens Verzelloni een elegant en verfijnd model dat zich aanpast aan verschillende soorten stijlen en meubels, van klassiek tot modern. Het ronde blad met afgeronde randen is gemaakt van massief hout met een walnootafwerking en de driepootvoet, die hem stabiel en tegelijkertijd licht maakt, is van zwart gelakt metaal.

 

Er is volgens Verzelloni behoefte aan een meubels die passen bij de nieuwe manier waarop woningen gebruikt worden, een combinatie van wonen en werken. Het familiebedrijf ontwikkelde de nieuwe Davos-bank, ontworpen door Lievore Altherr Dèsile Park met een hoge rugleuning die fungeert als een beschermende barrière tegen uiterlijk en lawaai, waarbij het comfort, de organische structuur en de elegantie van de lijnen, typisch voor thuisbanken, behouden blijven. Binnen de Davos collectie zijn banken en poefs van verschillende afmetingen te vinden, allemaal hebben ze afneembare hoezen.

 

Benelux agent voor Verzelloni is G4 Agency uit Antwerpen.Links

www.g4.be
www.verzelloni.it
www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, bank, sofa, zitmeubel, wonen, woning, woon, interieur, salontafel, tafel, #g4, #verzelloni, #salonemilano, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden