Positivisme over Domotex

Woensdag 18 oktober 2023

De reacties op de Domotex 2024 zijn veelbelovend. Naast een groot aantal exposanten die al deelnamen aan het vorige evenement, hebben zich ook talrijke bedrijven ingeschreven die in 2023 niet vertegenwoordigd waren.
Positivisme over Domotex
Positivisme over Domotex Positivisme over Domotex Positivisme over Domotex

Bekende en reeds lang bestaande exposanten van de internationale vloerenbeurs Domotex op het gebied van handgemaakte tapijten zoals Tisca Austria, ABC Italia, Javi Home, Jaipur Rugs, Bhadohi Carpets, Rezas, Agacan, Bo Tepp, Paulig en Ipek - A. Ipektchi hebben hun deelname bevestigd. In het segment van machinaal vervaardigde tapijten zullen exposanten als Oriental Weavers, Merinos, Robusta, Otto Golze, Lalee, Solomon en Brink & Campman deelnemen.

 

Voor Yasmine Khamis, voorzitster van Oriental Group, is deelname aan de komende beurs vanzelfsprekend: 'Domotex is onze belangrijkste beurs voor het leggen van zakelijke contacten en het versterken van bestaande relaties. Het is een belangrijke mijlpaal op onze zakelijke kalender, omdat het ons in staat stelt trends in de branche te verkennen en onze collecties aan een internationaal publiek te presenteren.'

 

De editie 2024 belooft een divers ondersteunend programma dat bezoekers nog dieper zal betrekken en meer uitgebreide inzichten zal geven in de twee werelden van 'Tapijten & Vloerkleden' en 'Vloeren'.

 

The Green Collection keert voor de tweede keer terug om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en milieubescherming in de tapijt- en vloerbedekkingindustrie te presenteren. In 2024 zal de speciale show ook tapijtfabrikanten in het bijzonder de gelegenheid bieden om te benadrukken hoe milieuvriendelijke benaderingen de toekomst van de industrie kunnen veranderen.

 

'Mood Spaces' biedt gerenommeerde internationale ontwerpers de mogelijkheid om hun ontworpen kamerscenario's te presenteren die de huidige woontrends en inspiraties weerspiegelen. Dit is een onschatbare bron van inspiratie voor de tapijtindustrie die op zoek is naar innovatieve ontwerpideeën en trends.

 

Tijdens Domotex 2024 wordt de negentiende editie van de bekende 'Carpet Design Awards' gehouden. Deze competitie biedt een unieke gelegenheid om het beste in hedendaagse handgemaakte tapijten te ontdekken en de artistieke wereld van tapijten te vieren.

 

Een andere bezoekersmagneet voor de tapijtindustrie is het Peacock Project van ontwerper Lila Valadan. Onder de titel 'Night Time in a Palace' wordt in hal 3 een museumachtige installatie van Perzische tapijten opgezet. Lila Valadan zal een uitgebreide selectie van haar Perzische kunstwerken tentoonstellen in het midden van het museum.

 

De beurs introduceert voor het eerst een landenfocusconcept met 'Insight Italy'. Italië staat centraal in 2024. Deze unieke speciale show richt zich op trends, ontwerpen, kleuren en innovaties uit Italië en biedt bezoekers inzicht in de creativiteit en uitmuntendheid van de Italiaanse tapijt- en vloerbedekkingindustrie.

 

Domotex Hannover is gepland van 11 t/m 14 januari 2024. Toegangstickets.Links

www.domotex.de
www.global-fairs.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, beurs, exposanten, wereldwijd, tapijt, karpetten, elastischevloeren, lvt, pvcvloeren, laminaat, laminaatvloeren, vinyl, vinylvloeren, houtenvloeren, parket, presentatie, stand, internationaal, duurzaam, circulair, groen aanbod, fabrikanten, merken, hannover, #domotex, #flooredbynature, #messehannover, #greencollection, #insightitaly

Gerelateerd nieuws
 
Creatief eindexamen
lees verder
 
Botanisch beton
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Mflor in ontwerpprogramma's
Er kunnen nu ook 3D - interieurontwerpen met Mflor vloeren gemaakt worden met diverse ontwerpprogramma's als Unlit en Sketchup.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden