A.I. fauteuil

Woensdag 18 oktober 2023

Als je A.I. vraagt om een fauteuil te ontwerpen, wat levert dat dan op? Studio Roderick Vos onderzocht dit en introduceert het model Twisty.
A.I. fauteuil
A.I. fauteuil A.I. fauteuil

De fauteuil Twisty voor designmerk HC28 Cosmo is ontworpen op basis van door A.I. gegenereerde beelden. Studio Roderick Vos heeft deze beelden omgevormd tot nieuwe buisvormen als uitgangspunt voor het project. Dit project voor HC28 Cosmo bleek een familieproject te zijn.

 

Het bureau ontwierp een fauteuil, Vito Boeckx & Kilian Vos creëerden de 3d animatie Home of the Future voor de klant en Wiebe Vos maakte het sound design.

 

Twisty belichaamt abstract minimalisme, een slanke fauteuil met vloeiende lijnen gebeeldhouwd uit schuim en afgewerkt met een bekleding van stretchstof.Links

www.roderickvos.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, meubelen, stoel, fauteuil, #studioroderickvos, #twisty, #hc28cosmo

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden