Pop-up Reliving

Maandag 14 augustus 2023

Reliving, het platform voor tweedehands of vintage interieurartikelen, opent een pop-up store op de Stadhuisbrug in Utrecht.
Pop-up Reliving

Reliving opent dit weekend een pop-up store voor vintage meubels bij E&co in Utrecht. Dit nieuwe woonconcept blijft daar tot eind dit jaar te vinden.

 

E&co is een duurzaam warenhuis in het centrum van Utrecht. Reliving krijgt er de beschikking over 200 vierkante meter. Eerder opende de marktplaats voor tweedehands interieurartikelen al pop-ups binnen de warenhuizen van de Bijenkorf in Rotterdam en Amsterdam.

 

Reliving werd in 2019 opgericht door Ananda van Doorn en Jody Klaassen. Op het online platform zijn inmiddels 40.000 vintage meubels en accessoires te vinden. In juni haalde het bedrijf nog € 1,4 miljoen groeigeld op. Reliving wil marktleider in West-Europa worden.Links

www.reliving.nl

Tags

Nieuws, interieur, groeigeld, crowdfunding, investeerders, online, webshop, popupwinkel, rotterdam, marktplaats, tweedehands, meubels, groei, marge, webontwikkeling, website, marketing, klantenservice, #reliving, #bijenkorf, #eenco

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden