Hülsta mag herstructureren

Maandag 14 augustus 2023

De schuldeisers zijn akkoord met het herstructureringsplan van Hülsta. De verdere ontwikkeling van het meubelmerk kan zoals gepland worden voortgezet.
Hülsta mag herstructureren

De Hülsta Group heeft bijna 50 bedrijven, waarvan er twee in oktober vorig jaar getroffen werden door de insolventieprocedure. Deze insolventieprocedure was volgens het bedrijf het gevolg van de veranderende marktsituatie.

 

Sindsdien heeft het bedrijf onder leiding van ceo Thomas Knecht (foto) naar eigen zeggen intensief gewerkt aan de herschikking en uitgebreide maatregelen genomen om zijn concurrentiepositie te versterken. De getroffen bedrijven van de Hülsta Group worden tijdens lopende activiteiten geherstructureerd en de leveringen aan eindklanten worden gewoon uitgevoerd.

 

In september komt Hülsta met nieuwe producten in het woonsegment, het bedrijf verbreed echter ook zijn blik met de eerste collecties voor de keukenbranche. Hiermee geeft Hülsta de eindklant de mogelijkheid om de woon- en eetruimte in te richten in dezelfde stijl. De nieuwe collecties zijn te zien op de huisshow van het bedrijf, van 14 tot 21 september 2023.Links

www.huelsta.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, kantoor, meubel, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, meubels, meubilair, kast, kasten, inloopkast, kledingkast, failliet, faillissement, bankroet, overname, curator, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, #failliet, #hulsta, #huelsta

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden