Quick-Step op Incoda

Dinsdag 15 augustus 2023

De vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem. Quick-Step zal deze editie met een eigen stand aanwezig zijn.
Quick-Step op Incoda

Dit jaar presenteert Unilin haar merk Quick-Step voor het eerst op een eigen stand (D106) van 100m2 haar paradepaardje van de recent geïntroduceerde PVC-vloerencollectie: Alpha PVC. De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Quick-Step lanceert in deze collectie ook visgraatvloeren, met alle voordelen van Alpha PVC.

 

Daarnaast wordt volgens de fabrikant door een revolutionaire oppervlaktetechnologie ook een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd. Deze bootst de look en het gevoel van natuurlijk hout na en geeft extra diepte. Terwijl klassieke PVC vloeren een toegevoegde structuur hebben die in 3 tot 4 dieptes van de plank gaat, kan Quick-Step met hun nieuwe technologie tot 75 dieptes structuur aan de plank toevoegen. Hierdoor zou het design realistischer zijn dan elke andere PVC vloer op de markt.

 

Vanaf nu is iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer. Dit maakt de collectie ideaal voor renovatie. Een ander installatie voordeel is het nieuwe Unizip-kliksysteem voor de visgraatvloeren, waarbij je één type plank nodig hebt dat aan beide zijden klikt. Daarnaast is het kliksysteem 100% waterdicht.

 

Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.quick-step.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, laminaat, pvcvloeren, klikvloeren, installatie, ondervloerenvloerbedekking, plank, parket, beurs, presentatie, collectie, #quickstep, #unilin, #alphapvc, #incoda, #evenementenhal

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden