Opgefriste kleuren

Dinsdag 08 juni 2021

De nieuwe Naaldvilt-collectie van Forbo Flooring speelt in op de vraag naar robuuste, slijtvaste en kostenefficiŽnte vloeren voor veel belopen ruimtes.
Opgefriste kleuren
Opgefriste kleuren Opgefriste kleuren

Met de introductie van haar nieuwe Naaldvilt-collectie speelt Forbo Flooring in op de vraag naar robuuste, slijtvaste en kostenefficiënte vloeren voor veel belopen ruimtes. Klanten kunnen kiezen uit een aantal nieuwe, moderne kleuren en bovendien biedt de collectie nu ook een modulaire Naaldvilttegel. Die is niet alleen makkelijk te verwerken, maar ook eenvoudig te vervangen. Bijvoorbeeld als de klant de identiteit van de ruimte wil veranderen.

 

Naaldvilt is een voordelig alternatief voor tapijt in intensief gebruikte gebouwen, zoals kantoren, openbare ruimtes, scholen en winkels. De vloeroplossing draagt bij aan een aangenaam en rustig binnenklimaat; de textiele vloer dempt de geluidsoverdracht namelijk aanzienlijk: tot wel 22dB zo stelt het bedrijf uit Assendelft. Naaldvilt bevat bovendien tenminste 50% aan gerecycled materiaal.

 

Naaldvilt 2021 bestaat uit de deelcollecties Forte, Markant en Akzent. Allemaal sterk volgens Forbo, maar Forte spant de kroon en is zo goed als onverslijtbaar. De vloer is dan ook uitermate geschikt voor drukbelopen ruimtes. Forte is verkrijgbaar in banen en nu dus ook in tegelformaat (50 x 50 cm). De Forte deelcollectie kent maar liefst 25 kleuren; van meer neutrale kleuren tot aansprekende high-lights.

 

Net als Forte is Markant gemaakt van slijtvaste 100% polyamidevezels, maar het heeft een iets grovere structuur dan Forte. Met de grafisch bedrukte dessins van Markant Graphic City kan de klant de ruimte eenvoudig verfraaien. Markant wordt geleverd in 16 kleuren.

 

Zowel Forte als Markant hebben goede elektrisch-dissipatieve eigenschappen, waardoor ze geschikt zijn voor toepassing in computer- en serverruimtes en andere plekken die gevoelig zijn voor statische elektriciteit.

 

Akzent bestaat uit een mix van polyamide- en polypropyleenvezels, en telt 13 kleuren. Het betreft de meest voordelige vloeroplossing binnen de Naaldvilt-collectie.Links

www.forbo-flooring.nl/naaldvilt

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, lijm, egaline, giet, egalisatie, egaliseren, naaldvilt, #forbo, #forboflooring

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden