Nog meer Circles op Imm

Maandag 02 oktober 2023

Het concept The Circles wordt voortgezet op de volgende editie van Imm cologne van 14 tot 18 januari 2024. In vier verschillende Circle-gebieden zal imm diverse inhoud en evenementformats bieden.
Nog meer Circles op Imm

Foto: The Circles op de vorige editie van Imm.De Circle Club, Circle Café, Circle Bistro en Circle Bar fungeren volgens Koelnmesse als centrale ontmoetingsplaatsen waar beursdeelnemers in een ontspannen sfeer kunnen netwerken en kunnen genieten van drankjes en hapjes. De meeste van deze Circles hebben ook een studio, waar programma's worden georganiseerd, variërend van specialistische lezingen door gecureerde sprekers tot productpresentaties door exposanten. Deze programma's stellen deelnemers aan het evenement in staat om hun kennis van industrie-relevante onderwerpen uit te breiden, inspiratie op te doen, hun expertise te presenteren en ideeën uit te wisselen.

 

De Installation Circles zijn compacte formats die volgens de organisatie de grenzen tussen kunst en design doen vervagen en nieuwe perspectieven op interieurdesign openen. Vier geselecteerde ontwerpers - die in de jury van de Pure Talents Contest 2024 zitten - zullen installaties presenteren rond de thema's Sense of Surface, Editions of Design, Impact of Light en Welcome to Stay. Zij moeten aanzetten tot discussie. 

 

De Brand Circles geven exposerende bedrijven een podium voor hun producthighlights. Installaties in een exclusieve omgeving transformeren innovatieve productoplossingen en speciale thema's in ervaringen voor bezoekers. De Brand Circles stellen hen in staat trends en nieuwe ontwikkelingen in de interieurbranche te ontdekken en inspiratie op te doen uit de creatieve ideeën van exposanten.

 

De Community Circles pakken het centrale thema voor imm cologne 2024 op een speciale manier op: De speciale evenemententerreinen zijn niet alleen gedeelde ruimten voor beursdeelnemers - ze zullen ook worden ontworpen en opgevoerd als samenwerkingsverbanden tussen verschillende partners en exposerende bedrijven. Van hospitality concepten tot podia voor gezamenlijke optredens en netwerkruimtes. Een groep van zeven Duitse interieurmerken zal gebruik maken van een gedeelde catering- en netwerkruimte: Object Carpet, Draenert, Walter Knoll, Rolf Benz, Kettnaker, Schönbuch en Freistil.

 

Meer info over Imm en entree-tickets kopen.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm24, #imm2024, #puretalents, #puretalents2024

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Consument iets negatiever
Het vertrouwen van consumenten in Nederland daalde in mei een fractie, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen nam af van -21 in april naar -22 in mei.
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden