Nieuwe winkel Emma Sleep

Maandag 13 november 2023

Emma Sleep kondigtde opening aan van haar tweede winkel in Nederland. Gevestigd in het Eindhoven, zal de nieuwe winkel haar deuren openen op vrijdag 15 december.
Nieuwe winkel Emma Sleep

De belangrijkste drijfveer achter het openen van deze tweede fysieke winkel is het versterken van de band met klanten. Klantgesprekken hebben aangetoond dat veel mensen behoefte hebben aan advies bij de aankoop van iets zo persoonlijks als een matras, bed of kussen. Deze nieuwe winkel in Eindhoven zal klanten de mogelijkheid bieden om deskundig advies in te winnen en het comfort van Emma-producten zelf te ervaren.

 

Na de opening van de eerste Europese winkel in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam eerder dit jaar, breidt Emma Sleep haar winkels uit. 'Met de Emma winkels bieden we onze klanten een extra mogelijkheid om met onze producten in contact te komen en persoonlijk advies te ontvangen van onze winkelmedewerkers. Gebaseerd op de positieve ervaringen met onze klanten in de eerste winkel, zijn we erg enthousiast over deze mogelijkheid om in Eindhoven onze tweede winkel te openen,' aldus Henk Waninge, head of european retail bij Emma Sleep. Het bedrijf zal in 2024 gestaag nieuwe winkels blijven openen. Eerder in november opende de eerste Emma-winkel in het Duitse Keulen.

 

De Emma Sleep-winkel in Eindhoven heet klanten welkom in hun eigen comfortzone. Zo kunnen bezoekers het Emma Hybrid II Adjustable matras uitproberen en is één van Emma Sleeps nieuwste producten, de Emma Luxe Slaapbank, te koop.

 

De officiële opening van de Emma-winkel op de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven vindt plaats op vrijdag 15 december. Emma betrekt de lokale gemeenschap bij de opening en werkt samen met buurtwinkels en merken in de regio. Zo toont Emma Sleep in samenwerking met boekhandel Van Piere een selectie van boeken over gezondheid, slaap en bedtime stories.Links

www.emma-sleep.nl

Tags

Nieuws, interieur, matrassen, boxsprings, slaap, slapen, retail, detailhandel, vestiging, filiaal, ketenbedrijf, formule, slaapcomfort, online, winkel, Europa, Nederland, groei, beleving, #emma, #themallofthenetherlands, #westfield

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden