BD Line nieuw in Woonindustrie

Dinsdag 14 november 2023

Het exposantenaanbod in De Woonindustrie blijft zich ontwikkelen. Specialist in binnenzonwering BD Line is de nieuwste aanwinst voor het showroomcentrum.
BD Line nieuw in Woonindustrie
BD Line nieuw in Woonindustrie BD Line nieuw in Woonindustrie

De Woonindustrie in Nieuwegein heeft haar deuren wagenwijd openstaan voor interieurspecialisten. Iedere maandag is het Marketday en is het centrum open van 10:00-17:00. Op 4 tot en met 7 februari 2024 vinden hier de Voorjaarsvakdagen plaats.

 

Vanaf heden is BD Line ook onderdeel van De Woonindustrie. Het bedrijf toont brede aanbod collectie raambekleding op de eerste verdieping. Met de nieuwe showroom van 55 m² wil BD Line dealers in het noorden en midden van Nederland nog beter ondersteunen. In Nieuwegein is ongetwijfeld aandacht voor twee nieuwe collecties die het bedrijf dit jaar lanceerde. De Woodshutters shuttercollectie (foto 1) en Loft Wood, een nieuwe collectie houten jaloezieën (foto 2 en 3) gemaakt van Pauwlonia (een lichte en schimmelbestendige houtsoort), bamboe en Japanse Cypres.Links

www.dewoonindustrie.nl
www,bdline.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #BDLine

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden