Nieuwe vloeren Interface

Woensdag 26 oktober 2022

Vloerenfabrikant Interface komt met drie nieuwe collecties. Fresco Valley™, de nieuwe luxe vinyltegel (LVT), is de meest recente aanvulling op Interface' collectie biofiele designs. De nieuwe tapijttegels 'Open Air' en 'Heuga 580 II' zijn beide gemaakt van 100% gerecycled nylon.
Nieuwe vloeren Interface
Nieuwe vloeren Interface Nieuwe vloeren Interface Nieuwe vloeren Interface Nieuwe vloeren Interface Nieuwe vloeren Interface

Fresco Valley is de nieuwe collectie van drie luxe vinyltegeldesigns, ontworpen om natuurlijke ruimtes te creëren waarin mensen kunnen leven, werken en leren. Zoals alle LVT-vloeren van deze fabrikant bevat Fresco Valley 39% gerecycled materiaal. Met stijlen als rijke houtnerf, kabbelend water en glinsterende kwarts toont de collectie unieke patronen uit de natuur naast geraffineerde tinten. Cliff heeft vloeiende lagen steen in plankformaat, met een organische textuur en een subtiele metallic glans die het licht prachtig vangt. Ridge is geïnspireerd op rimpelingen van water dat over rotsachtige mineralen beweegt, die worden weerspiegeld in de metalen vlekken in het patroon. Great Heights heeft een houtnerfstructuur en varieert in toon van plank tot plank, waarbij de contrasterende kleurvariatie prachtig tot uiting komt in grotere ruimtes.

 

De nieuwe collectie tapijttegels Open Air biedt met zijn aantrekkelijke prijs, mooie tinten en een breed scala aan designmogelijkheden een oplossing voor open ruimtes met een groot vloeroppervlak. De collectie omvat een aantal van de bestverkopende neutrale kleuren van Interface en is verkrijgbaar in vijf stijlen met negen unieke geometrische en organische patronen. Ook zijn er accentkleuren aan de collectie toegevoegd om ruimtes te verfraaien en af te stemmen op de behoefte van elke ruimte. Deze collectie, gemaakt van 100% gerecycled nylon, bestaat uit twee 25cm x 1m tapijtplanken en drie 50cm x 50cm tapijttegels. Daarnaast is Open Air is gemakkelijk te integreren in het bredere Interface-systeem.

 

Heuga 580, één van de bestverkopende vloeren én langstlopende collectie tapijttegels van Interface, heeft een vernieuwde kleurlijn en is nu nog duurzamer. De reeks van 24 kleuren biedt veel neutrale tinten, maar ook felle kleuren die geweldige accenten vormen. Daarnaast is de CO2-voetafdruk van de deze tapijttegel gereduceerd met 50%: deze Heuga 580 II voldoet daarmee, net als een groot deel van de Interface collectie, nu aan de eisen voor de MIA-subsidie: een regeling waarmee bedrijven belastingvoordeel kunnen krijgen wanneer zij milieuvriendelijke investeringen doen. Dit levert klanten van Interface 6.75% tot wel 9% belastingvoordeel op.Links

www.interface.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, LVT, pvc, collectie, visgraat, tapijt, tapijttegels, uitbreiding, kleuren, co2neutraal, duurzaam, stijlen, patronen, stroken, tegels, systeem, nylon, subsidie, #heuga, #interface

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Creatieve vloerkleed combinaties
[Sponsored artikel] - Je huis is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en het kiezen van de juiste interieurdetails veel verschil maken. Bijvoorbeeld door het gebruik van krachtige elementen als vloerkleden.
lees verder
Overname door Bona
Bona neemt de Australische distributeur Ezi Floor Products (EFP) over. EFP sluit zich daardoor aan bij Bona’s netwerk van 16 dochterondernemingen wereldwijd.
lees verder
Voordelen PVC vloer
[Sponsored artikel] - Als je op zoek bent naar een vloer die stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, overweeg dan eens een PVC vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden