Makkelijk kleuren kiezen

Woensdag 26 oktober 2022

Kleuren kiezen voor in en om je huis, het lijkt zo eenvoudig. Toch blijkt het vinden van de perfecte kleur of kleurencombinatie een lastige opgave. Daarom hebben de kleurexperts van Wijzonol, een selectie gemaakt van de meest favoriete kleuren per ruimte en sfeer: de Most Loved Twelve!
Makkelijk kleuren kiezen
Makkelijk kleuren kiezen

Geen trendkleuren per seizoen, maar juist de kleuren die blijven. Het nieuwe kleurconcept bestaat uit twaalf meest geliefde kleuren per kleurgroep. Zoals bijvoorbeeld heldere kleuren, de lichte naturals, de donkere naturals of buitenkleuren. Mét unieke kleurcombinaties samengesteld door de kleurexperts van Wijzonol.

 

Het nieuwe kleurconcept helpt om de juiste kleurencombinatie samen te stellen. Op de website kan iedereen met het Wijzonol Most Loved Twelve kleurconcept de kleurvoorkeur kiezen en bekijken in verschillende ruimtes. Daarnaast kunnen verschillende combinatie uitgeprobeerd worden. Een accent combinatie, een passende combinatie of ééntje met lef.

 

Deze kleuren zijn door de kleurmakers van het bedrijf gemengd en ontwikkeld. Hierdoor weet je altijd zeker dat de Wijzonol kleur die je uitzoekt de juiste is. Met een mooie kleurechtheid en goede dekking. En om het thuis te testen kan er een kleurtester besteld worden, met echte verf. Inspiratie is te vinden op de website.Links

www.wijzonol.nl

Tags

nieuws, interieur, favoriet, kleurcombinatie, geliefd, kleurexpert, kleurkeuze, kleursamenstelling, verf, verftester, verfmenging, website, kleurechtheid, dekking, natural, buitenkleuren, #wijzonol, #mostlovedtwelve

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder
Behang met aaibare structuur
Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden