Makkelijk kleuren kiezen

Woensdag 26 oktober 2022

Kleuren kiezen voor in en om je huis, het lijkt zo eenvoudig. Toch blijkt het vinden van de perfecte kleur of kleurencombinatie een lastige opgave. Daarom hebben de kleurexperts van Wijzonol, een selectie gemaakt van de meest favoriete kleuren per ruimte en sfeer: de Most Loved Twelve!
Makkelijk kleuren kiezen
Makkelijk kleuren kiezen

Geen trendkleuren per seizoen, maar juist de kleuren die blijven. Het nieuwe kleurconcept bestaat uit twaalf meest geliefde kleuren per kleurgroep. Zoals bijvoorbeeld heldere kleuren, de lichte naturals, de donkere naturals of buitenkleuren. Mét unieke kleurcombinaties samengesteld door de kleurexperts van Wijzonol.

 

Het nieuwe kleurconcept helpt om de juiste kleurencombinatie samen te stellen. Op de website kan iedereen met het Wijzonol Most Loved Twelve kleurconcept de kleurvoorkeur kiezen en bekijken in verschillende ruimtes. Daarnaast kunnen verschillende combinatie uitgeprobeerd worden. Een accent combinatie, een passende combinatie of ééntje met lef.

 

Deze kleuren zijn door de kleurmakers van het bedrijf gemengd en ontwikkeld. Hierdoor weet je altijd zeker dat de Wijzonol kleur die je uitzoekt de juiste is. Met een mooie kleurechtheid en goede dekking. En om het thuis te testen kan er een kleurtester besteld worden, met echte verf. Inspiratie is te vinden op de website.Links

www.wijzonol.nl

Tags

nieuws, interieur, favoriet, kleurcombinatie, geliefd, kleurexpert, kleurkeuze, kleursamenstelling, verf, verftester, verfmenging, website, kleurechtheid, dekking, natural, buitenkleuren, #wijzonol, #mostlovedtwelve

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Stille revolutie in horren
Horrenfabrikant Unilux uit het Brabantse Boxtel introduceert de vernieuwde Plisséfit Hordeur: een stille revolutie in horren.
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden