Nieuwe Benelux agent Innova

Dinsdag 25 oktober 2022

Wims World in Move is sinds begin oktober de nieuwe Benelux agent van Italiaanse meubelfabrikant Innova.
Nieuwe Benelux agent Innova

Foto: fauteuil Arsenale van Innova, in Hotel NH Collection Palazzo Verona

Wims World in Move
is sinds begin 1992 agent voor verschillende meubelfabrikanten uit Italië en Spanje. Sinds 2015 is vertegenwoordigt het bedrijf van Wim van der Kaaij het merk Artisan uit Bosnië. Maar het voert al langer de tafels, stoel en kasten van het Italiaanse Zeus en vazen van het merk Kose. Later kwamen daar de keukens van het Spaanse Doca en vanuit Italië (bed)textiel van het Italiaanse Shuj. En nu dus de fauteuils, stoelen en (bijzet)tafels van Innova.

 

Van der Kaaij prijst volgens Meubi home vooral de flexibiliteit van Innova door maatwerk. Daarnaast kan het bedrijf ook standaardmodellen supersnel leveren. Innova richt zich voornamelijk op de projectmarkt, maar ook op de retailmarkt.

 

Overigens zijn er de afglopen jaren ook labels verdwenen: Alivar, Capod'opera, Isist by Butaka Bfk, Mvsevm en Sculptures Jeux worden niet meer als vertegenwoordigd op de site van Wims vermeld.Links

www.alivar.com
www.artisan.ba
www.capodopera.it
www.docakitchens.com
www.innovaimbottiti.com
www.kosemilano.com
www.mvsevm.it
www.sculpturesjeux.com
www.sillabkf.com
www.worldinmove.eu
www.zeusnoto.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, hotel, bureau, stoel, werk, wims world in move, #innova, #wimsworldinmove

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
Reparatie atelier voor matrassen
Initiatiefnemer, de circulaire beddenwinkel Bedaffair in Heemstede, geeft (oude) matrassen een nog langer leven. Het gaat om matrassen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden