Nieuwe Benelux agent Innova

Dinsdag 25 oktober 2022

Wims World in Move is sinds begin oktober de nieuwe Benelux agent van Italiaanse meubelfabrikant Innova.
Nieuwe Benelux agent Innova

Foto: fauteuil Arsenale van Innova, in Hotel NH Collection Palazzo Verona

Wims World in Move
is sinds begin 1992 agent voor verschillende meubelfabrikanten uit Italië en Spanje. Sinds 2015 is vertegenwoordigt het bedrijf van Wim van der Kaaij het merk Artisan uit Bosnië. Maar het voert al langer de tafels, stoel en kasten van het Italiaanse Zeus en vazen van het merk Kose. Later kwamen daar de keukens van het Spaanse Doca en vanuit Italië (bed)textiel van het Italiaanse Shuj. En nu dus de fauteuils, stoelen en (bijzet)tafels van Innova.

 

Van der Kaaij prijst volgens Meubi home vooral de flexibiliteit van Innova door maatwerk. Daarnaast kan het bedrijf ook standaardmodellen supersnel leveren. Innova richt zich voornamelijk op de projectmarkt, maar ook op de retailmarkt.

 

Overigens zijn er de afglopen jaren ook labels verdwenen: Alivar, Capod'opera, Isist by Butaka Bfk, Mvsevm en Sculptures Jeux worden niet meer als vertegenwoordigd op de site van Wims vermeld.Links

www.alivar.com
www.artisan.ba
www.capodopera.it
www.docakitchens.com
www.innovaimbottiti.com
www.kosemilano.com
www.mvsevm.it
www.sculpturesjeux.com
www.sillabkf.com
www.worldinmove.eu
www.zeusnoto.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, tafel, design, stoel, fauteuil, bank, hotel, bureau, stoel, werk, wims world in move, #innova, #wimsworldinmove

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriële productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Eenvoud in Japanse plank
Carl Hansen & Søn introduceert de Tsugi-plank, die Japanse eenvoud en Deense timmertradities combineert in een ingetogen ontwerp van massief eiken- en teakhout.
lees verder
 
Aanwinsten voor Linteloo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden