Nieuw distributiecentrum

Maandag 24 oktober 2022

Na maanden van voorbereiding heeft Cotap het nieuwe distributiecentrum in Zwolle geopend.
Nieuw distributiecentrum

Na maanden van voorbereiding en inrichting is het eindelijk zover: Cotap Zwolle is geopend! De logistieke activiteiten voor de vakhandel, de transportafdeling en de Co-pro Express van Cotap zijn onlangs verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Hessenpoort in Zwolle.

 

De komende maandenwordt het nieuwe warehouse verder aangevuld met voorraden vanuit andere locaties van Cotap. Door deze verhuizing is er een plek ontstaan waar voorraden en diensten gecentraliseerd worden. Dat zorgt voor een nog efficiëntere werkwijze met snelle en correcte leveringen en een optimale voorraadpositie. Zo belooft de vloerengrossier klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de service verder te optimaliseren.

 

Hier is een youtube-video-impressie (1:20) van het nieuwe distributiecentrum.Links

www.cotap.nl

Tags

Nieuws, interieur, groothandel, vloer, distributiecentrum, opslag, verhuizing, efficient, transport, service, levering, voorraad, logistiek, hessenpoort, zwolle, #cotap

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Interfloor vernieuwt Globe Project
De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project Econylģ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden