Nieuwe rail van Internova

Woensdag 23 augustus 2023

Vol trots presenteert Internova Professional Lighting de nieuwste toevoeging aan het assortiment van het bedrijf, de Powergear 1-Fase Rail.
Nieuwe rail van Internova
Nieuwe rail van Internova Nieuwe rail van Internova

Geïnspireerd op het subtiele profiel van het bestaande 48V Railsysteem, heeft Internova in samenwerking met Powergear het compacte de minimalistische 230V Powergear 1-Fase Rail (foto 1 en 2) ontwikkeld. Het product is geschikt voor zowel residentiële als B2B-projecten en geschikt om met een breed scala aan accessoires te combineren.

 

De Powergear 1-Fase Rail is volgens Internova veelzijdig inzetbaar en past zich aan de specifieke eisen van ieder project aan. Zo kan het systeem worden gebruikt accessoires zoals L-, T- en X-stukken. De 1-Fase 230V aansluiting maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar zorgt ook voor een bredere inzetbaarheid van dit railsysteem.

 

Een van de grote voordelen van het 1-Fase Railsysteem is de compatibiliteit met een ruime selectie compacte 1-Fase Railspots en hangarmaturen. Zo is het systeem bijvoorbeeld goed te combineren met de Meteora-serie (foto 3), die begin dit jaar nog werd uitgebreid met een gependelde uitvoering. De Meteora-serie is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is optioneel uit te voeren met een gekleurde binnenring in het wit, goud of zwart.Links

www.internova.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, verlichting, hanglamp, lamp, licht, light, led, design, ontwerp, #internova

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden