Nieuwe online beddenspeler

Donderdag 18 juni 2020

Sinds begin dit jaar is Hibboux een nieuwe naam op de Nederlandse slaapmarkt. Het bedrijf biedt online matrassen en beddengoed aan, van kussens tot dekbedden. Voor volwassenen en kinderen.
Nieuwe online beddenspeler

Hibboux is van oorsprong een Turks merk, nu is het echter ook in Nederland te vinden. De firma verkoopt rechtstreeks via het internet en geeft de klant 365 dagen de kans om zijn matrassen uit te proberen en eventueel te retourneren.

 

Het Nest matras is het enige matras dat Hibboux levert. Dit maakt gebruik van een gepatenteerd zandloper pocketveersysteem. Door deze, in Amerika geproduceerde thermische veer, biedt het matras volgens het bedrijf dé perfecte ondersteuning voor ieder lichaamstype. De uiteinden zijn flexibeler dan de stramme kern. Welke beweging de gebruiker ook maakt, volgens Hibboux veert het matras mee zonder tweede gebruiker te storen.

 Links

www.hibboux.nl
www.hibboux.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, bedtextiel, overtrek, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, #hibboux, #hibbouxnl, #nest

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder
Polipol koopt Oschmann
Met de overname van alle verkoop- en marketingrechten van Oschmann Comfort Betten is Polipol ook in bedden gestapt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden