NIeuwe maatstaf in vloeren door Meister

Donderdag 18 maart 2021

De 'vinylvloer zonder vinyl' heeft sinds zijn introductie in 2018 een stevige positie in de markt verworven. De nieuwe Meisterdesign.next luidt een nieuw tijdperk in voor duurzame, woongezonde en pvc-vrije designvloeren van Meister.
NIeuwe maatstaf in vloeren door Meister
NIeuwe maatstaf in vloeren door Meister

De nieuwe designvloer Meisterdesign.next Edition M7 van Meister beschikt over een innovatief modulaire comfortopbouw met geïntegreerde contactgeluiddemping van kurk en een speciale Aquasafe-plaat op basis van hernieuwbare materialen voor een verminderd opzwelrisico. Daarnaast zijn de randen Aquastop-geïmpregneerd en voorzien van het goed sluitende, gepatenteerde fold-down-kliksysteem Masterclic Plus voor gegarandeerd vier uur bestendigheid tegen water.

 

Zo is Meisterdesign.next niet alleen geschikt om in de woon- of slaapkamer te gebruiken, maar ook voor in de gang, keuken en badkamer (uiteraard ook op een warmwater-vloerverwarming). Met de hoge gebruiksklasse 23/33 vormt ook projectgebruik geen enkel probleem. De compacte planken (formaat: 1287 × 220 mm met een dikte van 8 mm) zijn eenvoudig en veilig te leggen.

 

Een innovatie is het Puretec® Pro-oppervlak. Deze vernieuwende soft-PUR-laag zorgt voor bijzonder heldere kleuren en authentiek uitziende patronen. Met name bij de drie poriënsynchrone decors van deze Edition verbindt het oppervlak de voelbare en zichtbare structuur perfect. De geringe patroonherhaling (negen verschillende planken) zorgt bij Meisterdesign.next na het leggen voor een bijzondere veelzijdigheid en afwisselende uitstraling.

 

Net zoals alle 'vinylvloeren zonder vinyl' is ook Meisterdesign.next 100% vrij van pvc en weekmakers, volledig Made in Germany en beschikt de vloer over het keurmerk De Blauwe Engel. Ook op gebied van hygiëne en woongezondheid biedt deze vloer een bijzonder voordeel. De oppervlakken zijn van nature antibacterieel (geteste bacteriestammen: Staphylococcus aureus en Escherichia coli) – en dat geheel zonder extra coating.

 

Dit M7-product van Meister wordt in de Benelux alleen geleverd door De Eik.Links

www.deeik.nl
www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, #deeik, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden