Voorbereiding Digital Days Domotex

Donderdag 18 maart 2021

De voorbereidingen voor Domotex Digital Days 2021 (19-21 mei) zijn in volle gang en krijgen positieve reacties van de vloerenindustrie. De oorspronkelijk geplande digitale conferentie voor 20 mei wordt met twee dagen verlengd.
Voorbereiding Digital Days Domotex

Domotex 2021, de internationale vloerbedekkingsbeurs van de Deutsche Messe uit Hannover, wordt dit jaar gehouden van 19-21 mei als een digitaal evenement vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie. De Domotex Digital Days bestaan ​​uit een live conferentieprogramma op 20 mei, dat actuele en trendsettende onderwerpen in de internationale vloerbedekkingsindustrie behandelt. Het live programma wordt omlijst door twee dagen zakendoen, netwerken en uitwisseling voor deelnemers. Domotex biedt dit jaar dus een alternatief, digitaal handelsplatform dat drie dagen open staat voor alle deelnemers voor zakelijk daten en netwerken. Negen weken voor de lancering ziet het evenement een positieve registratie. 

 

Deelnemende bedrijven verwelkomen het virtuele platform, dat hen de mogelijkheid biedt om in contact te blijven met de industrie, producten en innovaties te presenteren en nieuwe contacten te leggen aan de klant- en partnerzijde ondanks de huidige reisbeperkingen.

 

Het live conferentieprogramma omvat lezingen, paneldiscussies en product- en innovatiepresentaties met live discussies, topsprekers en experts uit de wereld van vloerbedekking. Naast de drie subonderwerpen van het keynote-thema Cover New Ground: Balanced Living, Sustainable Living en More than Floor, zal de focus vooral liggen op toekomstige trends in de retail. Onder de titel 'De toekomst van de detailhandel - lessen geleerd in de crisis' komen onderwerpen aan bod als de digitalisering van fysieke detailhandel: de voor- en nadelen van digitalisering in de vloerenbranche. Experts en trendonderzoekers zullen antwoorden geven op actuele vragen in de sector van binnenvloeren, zoals 'Wat komt er na de huidige trend van cocooning?', 'Welke impact zal Corona hebben op de vloerenindustrie?', 'Zijn de vakmensen de grote winnaars? van de pandemie?' en nog veel meer.

 

Met de Domotex Digital Days biedt Deutsche Messe zo'n alternatief platform en levert tegelijkertijd een bijdrage aan het toenemende belang van online kanalen in de vloerenindustrie. Domotex 2021 vindt plaats als een digitaal evenement van 19-21 mei 2021. De volgende Domotex is gepland als een hybride evenement van 13-16 januari 2022 op het beursterrein van Hannover.Links

www.domotex.de
www.messe.de
www.messe.be
www.hannover-beurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, trend, corona, covid19, #domotex, #domotex2021, #domotexdigitalday, #deutschemesse, #hannoverbeurs, #messe

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden