Nieuwe karpetten kwartet

Donderdag 11 mei 2023

Meubelagentuur Zu uit BelgiŽ verdeelt voor Nederland en Luxemburg onder meer het merk Nanimarquina. Het bedrijf introduceert de nieuwe karpetten Haze, Oblique, Doblecara en Improvisacion.
Nieuwe karpetten kwartet
Nieuwe karpetten kwartet Nieuwe karpetten kwartet Nieuwe karpetten kwartet

Begüm Cana Ozgür, ontwierp voor Nanimarquina eerst het model Shade en nu de Haze (foto 1). Eenvoudige lijnen spelen in dit model met de kracht van kleur. Er zijn vijf kleurpatronen, van krachtig geel tot aardetinten en zacht beige. De Haze is een dhurrie (vlakgewoven) met 50% Nieuw-Zeelandwol en 50% Italiaanse wol. Het karpet van 170 x 240 cm kost € 2.238.

 

Oblique (foto 2) is ontworpen door Matthew Hilton. Hij speelt met vormen en volume en suggereert overlappende karpetten. Techniek en textuur worden gemengd in eenzelfde karpet. Sobere lijnen, zachte kleuren en een eenvoudige elegantie. Oblique is beschikbaar in vier kleuren en vier patronen. Het is handgeknoopte persian knot met sumak uit handgesponnen Afgaanse wol. Het karpet van 170 x 240 cm kost € 4.114.

 

Doblecara (foto 3) ontworpen door Ronan Bouroullec, wordt gekenmerkt door subtiele lineaire en onderbroken streken die eindigen in een vage punt, waardoor een gevoel van beweging ontstaat in het oog van de kijker. Doblecara is een omkeerbaar tapijt, waarvan beide zijden kunnen worden genoten, waarbij de B-zijde de meest subtiele en delicate is, terwijl de A-zijde het rechtlijnige ontwerp in zijn maximale expressie toont. Elk tapijt is handgemaakt van handgesponnen Afghaanse wol. Lijnen, strepen en geometrie komen tot leven in vier conceptuele tapijten in drie kleuren gecombineerd in positief en negatief: zwart-beige, beige-zwart, beige-rood, beige-beige. Het model is beschikbaar voor € 3.176,25

 

Nanimarquina heeft een hele reeks standaardmaten en modellen die geschikt zijn als wandkleed. Improvisacion van Gian Padilla vult deze collectie aan. Ieder model is handgemaakt door de kunstenaar als uniek stuk. Zij weeft op jazzmuziek en de muziek beïnvloedt haar creatie. Het wandkleed is 95 x 125 cm en kost € 907.Links

www.z-u.be
www.nanimarquina.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, interieurbekleding, stof, meubelstof, interieurtextiel, vloer, tapijt, karpet, #zu, #nanimarquina,

Gerelateerd nieuws
Samenwerking met Yepp
Yepp, de Belgische groothandel voor vloeren, heeft een samenwerking gesloten
met Pascal Raes.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden