Nieuwe karpetshowroom Volero

Donderdag 02 december 2021

[Sponsored artikel] - Volero is een webshop in vloerkleden, op dit moment de grootste van Nederland. Het bedrijf heeft echter ook een fysieke showroom in Lekkerkerk en opende 12 oktober een tweede showroom in Amsterdam.
Nieuwe karpetshowroom Volero
Nieuwe karpetshowroom Volero Nieuwe karpetshowroom Volero Nieuwe karpetshowroom Volero Nieuwe karpetshowroom Volero Nieuwe karpetshowroom Volero

Sinds de oprichting in 2016 is Volero onder leiding van Joost van der Goot (foto 6, tweede van links) en Erwin Boers (foto 6, geheel links) uitgegroeid tot de grootste online vloerkledenspecialist van Nederland. Naast Nederland is het bedrijf ook actief op de Belgische en Duitse markt. Goede productfotografie en video’s, uitgebreide informatie en goede klantenservice maken Volero naar eigen zeggen elke dag een beetje beter.

 

'We luisteren naar de wensen van onze klanten en houden de trends goed in de gaten,' zegt Joost, eigenaar van Volero: 'Door direct contact met onze klanten via social media krijgen wij een duidelijk beeld van wensen.' Erwin, mede-eigenaar Volero, vult aan: 'En door groot in te kopen kunnen we de vloerkleden tegen een scherpe prijs aanbieden.'

 

In oktober opende Volero de nieuwe showroom in Amsterdam (foto 5). Deze beslaat meer dan 1.000 m² en is hiermee volgens Volero de grootste vloerkledenwinkel van Nederland. Ook is deze toonzaal een stuk groter dan die van 200 m2 in Lekkerkerk (vlakbij Rotterdam). In de winkel biedt het bedrijf een laid back woonkamer gevoel en advies op maat. Joost: 'Onze showrooms zijn een verlengde van de website. Klanten kunnen de vloerkleden hier zien en aanraken, vervolgens bestellen ze het exemplaar dat ze gekozen hebben en bezorgen wij dit thuis.'

 

Volero heeft een passie voor vloerkleden, op de website zijn dit vooral vloerkleden in het lage en midden segment. Van Scandinavisch, vintage, industrieel tot aan Perzisch, landelijk, klassiek en modern. In de fysieke winkel wil het bedrijf ook meer karpetten in het hogere segment aanbieden, omdat het product zien en aanraken volgens Volero belangrijker is naar mate de prijs stijgt. FRAAI Home & Living is het eigen label van de vloerkledenspecialist. Joost: ‘Doordat er geen tussenhandel aan te pas komt kunnen wij deze kleden groots inkopen en voor scherpe prijzen aanbieden. Onze specialisten houden altijd de laatste ontwikkelingen in de gaten op het gebied van trends en kwaliteit. Daarnaast hebben wij inzicht in het productieproces en kunnen wij erop toezien dat de producten duurzaam en zonder kinderarbeid geproduceerd worden.’

 

Volero is erg tevreden met de twee showrooms, die centraal en Noord Nederland bedienen. In de toekomst komt hier mogelijk nog een showroom voor Zuid Nederland en deel van België bij. Het bedrijf heeft echter grotere ambities. Volero wil niet alleen de grootste webshop in Nederland zijn en blijven, maar tevens verder groeien in België en Duitsland en uiteindelijk uitbreiden naar de rest van Europa. Om op den duur de grootste vloerkledenwebshop van Europa te worden.

  

[Sponsored artikel]Links

www.volero.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel, wol, karpet, kleed, webshop, webwinkel, online, e-commerce, #volero

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden