Uiterst betaalbaar tapijt Interfloor

Donderdag 02 december 2021

Interfloor introduceert Rimini-SDN: een uiterst betaalbare vloerbedekking met name ontworpen voor veelzijdige toepassing in slaapvertrekken en kinderkamers. Tevens lanceert het een nieuwe website.
Uiterst betaalbaar tapijt Interfloor
Uiterst betaalbaar tapijt Interfloor Uiterst betaalbaar tapijt Interfloor

Rimini-SDN is vervaardigd van 100% polyamide 6.0 SDN-garens met talloze uitzonderlijke eigenschappen. Dit bleekmiddelbestendige garen is uitermate onderhoudsvriendelijk, veilig tegen vlekken en bleach cleanable.

 

Tijdens het productieproces van SDN wordt de kleur reeds toegevoegd aan de filamentpasta alvorens er garens van gemaakt worden. Zoals wellicht bekend brengt dit diverse voordelen met zich mee: vloerbedekking van deze door-en-door geverfde garens is onder andere uitermate UV bestendig en daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk.

Solution Dyed nylon is van zichzelf zeer slijtvast en vlekbestendig. Over het algemeen volstaat regelmatig stofzuigen om het tapijt langdurig representatief te houden. Wanneer een eventuele vlek niet met gewoon water te verwijderen is kan veilig een bleekmiddeloplossing gebruikt worden.

 

Een groot voordeel van Rimini-SDN is zijn aantrekkelijke prijs. Het is een uiterst betaalbare vloerbedekking, met name ontworpen voor veelzijdige toepassing in minder intensief gebruikte vertrekken als slaap- en kinderkamers. Dankzij de SDN garens heeft deze kamerbrede vloerbedekking geen kleurverschillen op de naad en kunnen banen tapijt zonder snijverlies naast elkaar gelegd worden. Dit levert tevens een besparing in kosten wat deze kwaliteit nog voordeliger maakt.

 

Het verfproces Solution Dyed Nylon vermindert de ecologische voetafdruk door beperking van energie- en watergebruik. Zo past ook Rimini-SDN in deze tijd waarin Interfloor de milieu impact van hun producten wil verlagen.

 

Zoals vrijwel alle vloerbedekkingen van Interfloor is ook Rimini-SDN GUT getest. Dit label staat garant voor tapijt geproduceerde met respect voor het milieu, veiligheid, (binnenlucht)kwaliteit en comfort.

Rimini-SDN is dankzij de Soft Yarn garens aangenaam zacht en heeft een prachtige glans. De uni samenstelling lenen zicht perfect voor een modern en minimalistische stijl. Het trendy kleurenpalet bestaat naast rustige naturellen uit heldere kleuren als Golden-yellow en Terra-orange. Voor wie de natuur in huis wil halen kunnen kleuren als Camel en Blue Ocean een prachtige rol spelen.

 

En er is nog meer nieuws, namelijk: lancering geheel nieuwe website!

 

De afgelopen maanden is er een nieuwe website ontwikkeld die qua look tevens een jongere doelgroep zal aanspreken maar ook voor de relaties verfrissend en prettig in gebruik zal zijn. Onder andere via een vernieuwende menu structuur waarbij aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als ook de geschiedenis van Interfloor.

 

Op de homepage wordt bijvoorbeeld de dealerlocator prominent benoemd. De productfinder is uitgebreid en zal nog een verdere update ondergaan. Op de productpagina’s worden voortaan zowel de kleurstalen als het beeldmateriaal in éxtra groot formaat getoond in dynamische galerijen. Ook is het aanvragen van A4 stalen verduidelijkt en vereenvoudigd. Dit alles om de verkoop voor de dealer te stimuleren!

 Links

www.interfloor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, garen, wol, Woolmark, zuiver scheerwol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamic, rimini

Gerelateerd nieuws
 
Trappen van Coretec vloeren
lees verder
 
Nieuwe catalogus Hamat
lees verder
Gietvloeren van plastic afval
Onder de naam The Good Floor maakt de Rotterdamse startup circulaire, terrazzo design gietvloeren van zwerfplastic uit rivieren en afgedankt plastic uit de kledingindustrie.
lees verder
Ommezwaai Inretail
Nog geen twee maanden geleden zei Inretail keihard 'nee' tegen tegen het Corona ToegangsBewijs (CTB) namens de meerderheid van de Nederlandse winkeliers. Nu is dat ineens toch weer bespreekbaar.
lees verder
Interieurretail november stabiel
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 2,6% hoger, waarbij de inflatie dus duidelijk zichtbaar wordt. De interieur retail bleef stabiel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden