R+T verschoven naar 2024

Woensdag 01 december 2021

Messe Stuttgart stelt de R+T uit. De vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen, stond gepland voor februari 2022 maar gaat nu naar 19 t/m 23 februari 2024.
R+T verschoven naar 2024

Door de in de afgelopen paar weken sterk gewijzigde omstandigheden - de ontwikkeling van de pandemie, de toenemende reisbeperkingen en algemene beperkingen voor internationale bezoekers en het gebrek aan duidelijkheid over het toekomstige coronabeleid - is het volgens Messe Stuttgart niet realistisch om een betrouwbare planning te kunnen bieden en de R+T als internationale beurs uit te voeren.

 

'R+T is het meest internationale evenement in Stuttgart. Driekwart van de de exposanten op de laatste editie van R+T in 2018 kwamen uit het buitenland. Het aandeel internationale bezoekers was 60%. Ze reisden naar Stuttgart vanuit meer dan 140 landen. We hebben daarom besloten om andere alternatieven te overwegen in het belang van alle betrokkenen,' aldus Roland Bleinroth, voorzitter van Messe Stuttgart.

 

Op basis van de momenteel beschikbare informatie, de geldige Corona-voorschriften van de deelstaat Baden-Württemberg en het door ons Messe Stuttgart geïmplementeerde Safe Expo-concept zou het evenement in februari veilig kunnen worden georganiseerd. De reisbeperkingen en onzekere en dynamische situatie gooide echter roet in eten.

 

De fysieke versie van R+T wordt uitgesteld naar 2024, de organisatie produceert daarnaast een digitaal videoformaat voor de trendthema's en innovaties in de industrie. Dit is echter geen puur digitale handelsbeurs  zoals R+T digital die dit jaar gehouden werd.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
www.rt-expo.digital

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, uitgesteld, #rtexpo, #rt2022, #landesmesse, #rt2024, #corona, #panademie

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden