Nieuwe exposanten ETC

Donderdag 18 juli 2019

Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
Nieuwe exposanten ETC
Nieuwe exposanten ETC Nieuwe exposanten ETC

Zoals Interieurjournaal eerder al schreef gaat het ETC flink verbouwen. Er komt een nieuw restaurant (foto 1), in het midden van de bovenverdieping van het centrum. Dit moet een echte ontmoetingsplek in het hart van het gebouw worden. Zo wil het ETC hier in de toekomst ook meet & greets kunnen organiseren. Deze verbouwing betekent dat de bovenverdieping er in zijn geheel anders uit gaat zien. Zo verhuist Duran Lighting & Interiors naar de locatie van het huidige restaurant, terwijl Zimmer + Rohde de locatie van Duran overneemt.

 

Bezoekers van de najaarsbeurs ETC Design Experience, die van op 23 en 24 september plaatsvindt (zondag 22 september is het Consumenteninspiratiedag), zijn er ook verschillende nieuwe exposanten verwachten. Een grote naam op dit gebied is stoffenfabrikant Kvadrat (foto 2). Ook het Oostenrijkse Voglauer, een interieurbouwer, komt naar Culemborg. Viking liften is een andere nieuwe exposant, die zijn stempel ook onmiddellijk op het pand drukt dankzij de glazen lift die bij de entree geplaatst wordt.

 

Nog meer nieuwkomers zijn er in de vorm van Chezz Flooring (gietvloeren), Prestigious Textiles en Limited Edition met karpetten. Bedrijven als Baan, Monde, Rupert & Rupert, Anke van Goor en Fabric Brokers verhuizen intern, of breiden hun showroom uit.Links

www.kvadrat.dk
www.vikingliften.nl
www.voglauer.com
www.chezzflooring.com
www.prestigious.co.uk
www.le.be
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #duran, #zimmer+rohde, #kvadrat, #voglauer, #vikingliften, #chezzflooring, #prestigioustextiles, #le, #LimitedEdition,

Gerelateerd nieuws
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden