Nieuwe exposanten ETC

Donderdag 18 juli 2019

Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
Nieuwe exposanten ETC
Nieuwe exposanten ETC Nieuwe exposanten ETC

Zoals Interieurjournaal eerder al schreef gaat het ETC flink verbouwen. Er komt een nieuw restaurant (foto 1), in het midden van de bovenverdieping van het centrum. Dit moet een echte ontmoetingsplek in het hart van het gebouw worden. Zo wil het ETC hier in de toekomst ook meet & greets kunnen organiseren. Deze verbouwing betekent dat de bovenverdieping er in zijn geheel anders uit gaat zien. Zo verhuist Duran Lighting & Interiors naar de locatie van het huidige restaurant, terwijl Zimmer + Rohde de locatie van Duran overneemt.

 

Bezoekers van de najaarsbeurs ETC Design Experience, die van op 23 en 24 september plaatsvindt (zondag 22 september is het Consumenteninspiratiedag), zijn er ook verschillende nieuwe exposanten verwachten. Een grote naam op dit gebied is stoffenfabrikant Kvadrat (foto 2). Ook het Oostenrijkse Voglauer, een interieurbouwer, komt naar Culemborg. Viking liften is een andere nieuwe exposant, die zijn stempel ook onmiddellijk op het pand drukt dankzij de glazen lift die bij de entree geplaatst wordt.

 

Nog meer nieuwkomers zijn er in de vorm van Chezz Flooring (gietvloeren), Prestigious Textiles en Limited Edition met karpetten. Bedrijven als Baan, Monde, Rupert & Rupert, Anke van Goor en Fabric Brokers verhuizen intern, of breiden hun showroom uit.Links

www.kvadrat.dk
www.vikingliften.nl
www.voglauer.com
www.chezzflooring.com
www.prestigious.co.uk
www.le.be
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #duran, #zimmer+rohde, #kvadrat, #voglauer, #vikingliften, #chezzflooring, #prestigioustextiles, #le, #LimitedEdition,

Gerelateerd nieuws
 
Extra groen bij Ntgrate
lees verder
PPC opent in Groningen
Het nieuwe vijfde filiaal in Groningen van grossier Plinten & Profielen Centrale (PPC) uit Wijk bij Duurstede is sinds vrijdag open.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden