Nieuwe exposanten ETC

Maandag 30 augustus 2021

Na het zomerreces is ETC Design Center Europe op 30 augustus weer voor het eerst geopend. Op zondag 19 september vindt een consumenteninspiratiedag plaats, gevolgd door de ETC Design Experience op 20 en 21 september met veel nieuws van vaste standhouders en nieuwe exposanten.
Nieuwe exposanten ETC
Nieuwe exposanten ETC Nieuwe exposanten ETC

Tijdens de ETC Design Experience kunnen interieur professionals twee dagen lang nieuwste collecties kunt bekijken en de laatste trends kunt ontdekken op het gebied van interieur, exterieur en kunst. Met ingang van het nieuwe seizoen heeft het ETC in Culemborg een aantal nieuwe exposanten.

  • Sizland Dezign, de leverancier van een compleet aanbod van hoge kwaliteit sfeervolle woonaccessoires (foto 1), waaronder het Zweedse merk Zelected by Houze. (stand 31)
  • Unifit, de importeur is te zien met de merken Baltensweiler (foto 2), Buschfeld, Meljac en Casambi. (stand 21a)
  • Kerakoll Design House, dat cement, hars, handgemaakt hout, microcoatings, verven en glazuren levert, gecoördineerd in een enkel kleurenpalet. (stand 14b)
  • Instabilelab (foto 3), een Italiaans bedrijf dat sinds 2015 designbehang voor binnen èn buiten ontwerpt en produceert. (stand 23)
  • Moooi verlichting, met volgens het showroomcentrum een collectie van originele, onverwachte, eclectische, rebelse en verfijnde verlichting. (stand 34)
  • Happy Circle, dat met van elke plant een kunstwerk wil maken door middel van de Happy Circle Original plantenhanger. (ETC Design Hub)
  • Atelier Fronstaal, in Nederland ambachtelijk gemaakte exclusieve spiegels. (ETC Design Hub).
  • Niko Nederland, gespecialiseerd in huisautomatisering, schakelmateriaal en detectoren. (ETC Design Hub)
  • Global Green, interieur materialen ontstaan uit het initiatief om van de wereld een betere plek te maken. (stand 30a)

Deze maand start het ETC met de ETC Design Hub. Dit initiatief is bedoeld voor starters en kleine bedrijven, zij krijgen een platform om hun producten te laten zien. Voor acht starthouders is 1,50 x 1,50 meter beschikbaar. Volgens het ETC ontstaat door de samenkomst van deze partijen een selectief samenspel van interieurelementen uit verschillende collecties, met als doel de bezoeker een goed beeld te geven van de kwaliteit en gedachtegang achter elke collectie.Links

www.sizlanddezign.nl
www.kerakolldesignhouse.com
www.instabilelab.com
www.mooiverlichting.nl
www.happycircle.nl
www.frontstaal.com
www.niko.eu
www.globalgreen.solutions
www.unifit.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #unifit, #globalgreensolutions, #niko, #frontstraal, #happycircle, #mooiverlichting, #instabilelab, #kerakolldesignhouse

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden