Nieuwe showroom Table du Sud

Dinsdag 31 augustus 2021

Interieurmerk Table du Sud, vooral bekend om de op maat gemaakte tafels, opent op 13 september de deuren van hun nieuwe 1.400m2 tellende showroom in Utrecht.
Nieuwe showroom Table du Sud

Met de opening van de nieuwe flagshipstore in Utrecht en een geheel nieuwe website worden volgens het bedrijf de eerste stappen richting het realiseren van een merkwaardige groei gezet. Table du Sud Utrecht bevindt zich op de Hertogswetering 183, in The Wall nabij de A2 en krijgt een officiële opening op zaterdag 18 september.

 

De showroom in Utrecht is ruim vier keer zo groot als de andere showrooms samen en is zeven dagen per week en bijna 365 dagen per jaar geopend. Door de grootte van de showroom is in Utrecht de meest uitgebreide selectie van het assortiment te bewonderen. De specialisten van het bedrijf geven er advies en klanten kunnen er ook terecht voor stofstalen.

 

Het ontwerp van de showroom is gebaseerd op symmetrie en is gespiegeld, waardoor het volgens het interieurmerk rustiger oogt en meer in balans is. De showroom bevat een patio (buitentuin) met grote olijfboom als middelpunt. Er is gekozen voor zachte natuurlijke tinten omdat deze als meest tijdloze worden beschouwt. Komend jaar wil Table du Sud een showroom in België openen en zich blijven ontwikkelen, met als missie het beste meubelbedrijf van de Benelux te worden, aldus de oprichters van het bedrijf.Links

www.tabledusud.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, showroom, event, evenement, meubel, tafel, #tabledusud, #thewall

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden