Nieuwe winkels voor Fest

Dinsdag 31 augustus 2021

Meubelmerk Fest Amsterdam opent twee nieuwe winkels, een in Rotterdam en een in het Belgische Gent. Hiermee komt het totaal aantal winkels van Fest Amsterdam op zes.
Nieuwe winkels voor Fest

In 2020 gaf eigenaresse Femke Furnée aan dat het bedrijf vóór 2021 over tien winkels wilde beschikken. Dit aantal is niet gelukt, wellicht mede veroorzaakt door de corona crisis, maar nu krijgt Fest Amsterdam er dus onder andere een tweede winkel in België bij (de eerste bevindt zich in Antwerpen).

 

Volgens het Belgische Nieuwsblad zat in het pand in Gent eerder een winkel van Marc O'Polo, beslaat het oppervlak 341 vierkante meter en was de huur € 15.471 per maand. De nieuwe winkel in Rotterdam is te vinden op de Delftsevaart.

 

De Nederlandse filialen van Fest Amsterdam, dat designmeubelen en accessoires tegen een betaalbare prijs aanbiedt en in 2013 debuteerde op vakbeurs Showup, bevinden zich in Amsterdam West, Amsterdam de Pijp en in Utrecht. Of het bedrijf nog steeds de ambitie heeft om naar tien winkels te groeien, en waar deze zouden moeten komen, is onbekend.Links

www.festamsterdam.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, meubel, stoel, slaapbank, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, vaas, vazen, woon, woontextiel, woningtextiel, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #festamsterdam, #showup

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden