Nieuwe duplistoffen

Donderdag 30 maart 2023

De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
Nieuwe duplistoffen
Nieuwe duplistoffen

De collectie dupligordijnen van B&C raamdecoratie wordt uitgebreid met een gloednieuwe serie luxe stoffen. Om deze stoffen kun je niet heen, want ze schitteren je tegemoet.
 
De nieuwe serie bestaat uit prachtige lichtdoorlatende stoffen met een metaalachtige glans. Overdag hebben de duplistoffen een subtiele doorkijk en in de avond verschijnt er een mooie glans wanneer de stof wordt verlicht. De kleuren variëren van parelmoer wit tot warm goud en diep brons. En een aantal stoffen hebben een mee kleurende achterzijde, waardoor ook van buitenaf de prachtige kleur zichtbaar is. 

 

Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.Links

www.bece.nl

Tags

nieuws, interieur, raamdecoratie, dupligordijn, jaloezie, rolgordijn, vouwgordijn, montage, collectie, metallics, metaalachtig, lichtdoorlatend, parelmoer, goud, brons. licht, verduistering, #b&c, #bece

Gerelateerd nieuws
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Nieuwe naam Trevira GmbH
Trevira GmbH is omgedoopt tot Indorama Ventures Fibers Germany GmbH, waarbij de merknaam Trevira wel blijft gehandhaafd.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Kennisevent meubelbranche
Het Hout- en meubileringscollege (HMC) geeft onderwijs aan studenten die in grote mate gaan bijdragen aan een meubelbranche in transitie. Om kennis hierover te delen organiseert men een event op 6 juni aanstaande.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden