Houten vloer voor vloerverwarming

Donderdag 30 maart 2023

Veno Wood Flooring uit Drachten introduceert Cozyoak, de eerste betaalbare houten vloer die speciaal geschikt is gemaakt voor de toepassing op vloerverwarming.
Houten vloer voor vloerverwarming
Houten vloer voor vloerverwarming

Uniek aan Cozyoak houten vloeren is dat het een echte houten vloer is die op prijs kan concurreren met PVC. Daarnaast zijn Cozyoak houten vloeren FSCÒ gecertificeerd wat betekent dat het hout uit gecontroleerd duurzaam beheerde bossen komt. De levensduur van een houten vloer is daarbij wel twee of drie keer langer dan die van de kunststof alternatieven, zo stelt de fabrikant. Dit voorkomt ook voor de toekomst een stroom aan niet-recyclebaar vloerafval.

 

Cozyoak is een ontwikkeling uit de eigen fabriek in Drachten en is een 100% Made in Holland product. Op dit moment wordt door Veno Wood Flooring gewerkt aan een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde dealers die de consument voorzien van advies over het plaatsen van deze houten vloeren op vloerverwarming.

 

Sicco Veenstra, algemeen directeur van Veno Wood Flooring, legt uit waarom de tijd rijp is voor Cozyoak: 'Energieverbruik staat bij iedereen hoog op de agenda, daarnaast wil men sfeer in huis en is duurzaamheid een belangrijk thema. Die dingen gecombineerd maken Cozyoak uniek. Veel mensen denken dat vloerverwarming alleen te combineren valt met PVC maar nieuwe testrapporten tonen aan dat hout juist zeer goed gebruikt kan worden en in sommige gevallen zelfs beter presteert op vloerverwarming dan PVC. En wil men een duurzaam en sfeervol product dan kom je ook meteen uit bij hout!'

 

Cozyoak houten vloeren kunnen gelegd worden op elke ondervloer met vloerverwarming en is verkrijgbaar in acht kleurvarianten en afwerkingen. De vloer behoeft weinig onderhoud en hoeft na het leggen nooit meer geschuurd te worden.Links

www.cozyoak.nl
www.venowood.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, parketvloeren, houtenvloeren, vloerverwarming, lagen, opbouw, afwerking, testrapport, fabriek, recyclebaar, onderhoud, schuren, lakken, wax, gecertificeerd, #cozyoak, #venowood, #fsc, #madeinholland

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
 
Nieuw duurzaam vloerenmerk
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Tjeerd naar Gelasta
Binnenkort gaat Tjeerd Nijboer aan de slag bij vloerenleverancier Gelasta uit Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden