AR voor online verkoop Mline

Donderdag 30 maart 2023

Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
AR voor online verkoop Mline
AR voor online verkoop Mline

Beddenspecialist M-line lanceert binnen twee weken een online augmented realitytool. Dat vertelde e-commercemanager Dennis Touw woensdag tijdens de Webwinkel Vakdagen, zo meld Retailtrends.

 

Klanten kunnen met een online configurator producten virtueel in huis plaatsen. De tool is vooralsnog alleen beschikbaar via een weblink. Mline heeft nog niet de ambitie een app te lanceren. 

 

Het beddenmerk, dat valt onder Beter Bed Holding, verkoopt zowel via dealers als via een eigen webshop. De bedden en boxsprings zijn vooral offline te vinden in zo’n honderd Beter Bed-winkels en bij circa 250 dealers, maar daarnaast wil het merk klanten ook verleiden om online aankopen te doen. De AR-tool moet daarbij helpen. 'We willen online het verlengde maken van de winkel, en andersom. Daarbij is het visuele aspect van essentieel belang: klanten willen zien hoe een bed in een kamer staat,' aldus Touw.Links

www.mline.nl
www.beterbedholding.com

Tags

nieuws, interieur, online, matrassen, kussens, traagschuim, verkoop, webshop, ar, augmentedreality, tool, weblink, virtueel, dealers, website, winkel, boxspring, #mline, #beterbedholding

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
 
Slaapliedje van Lema Mobili
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Mattsons op Imm 2023
Haarhuis & Jansen gaat opnieuw een beddenmerk vertegenwoordigen: Mattsons. Het agenturenbedrijf presenteert een deel van de collectie onder meer op de komende Imm Spring Edition van 4-7 juni in Keulen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden