Webinar Milaan van NII

Vrijdag 31 maart 2023

Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
Webinar Milaan van NII
Webinar Milaan van NII

Op donderdag 11 mei aanstaande is de Zoom Webinar alleen live en online te volgen, via een Zoom link. Spreekster Zuzanna Skalska behoeft bijna geen introductie. Al vele jaren duidt zij voor het NII de ontwikkelingen die voor de industrie van belang zijn. Op geheel eigen wijze biedt zij inzicht in materialen, technische ontwikkelingen en duurzaam ondernemen. Zij is een vaste bezoeker van de Milaan Design Week en is in staat om de highlights in een breder kader te plaatsen.

 

Jeroen Junte is journalist/schrijver/curator/moderator/researcher met een focus op design en architectuur en drijvende kracht achter Designdigger. Hij is vaste medewerker bij de Volkskrant, Elle Decoration en Architectuur NL en publiceert regelmatig in internationale magazines als Frame en Damn. Daarnaast schrijft hij boeken; een recente publicatie is de eerste design- en architectuurgids van Nederland.

 

Om een kwalitatief goede terugblik te bieden en het een extra activiteit is ontkomt het NII er naar eigen zeggen niet aan om een bijdrage te vragen. Kosten voor toegang tot dit webinar zijn € 125,00 (ex BTW) aanmelden kan via info@trendinstituut.nl

 

PROGRAMMA

11.00 – 11.10

welkom via de zoomlink

11.10 – 12.00

Milaan 2023 door Jeroen Junte

12.00 – 13.00

Milaan high lights door Zuzanna Skalska

13.00 – 13.15

Q + A    Links

www.interieurinstituut.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, webinar, skalska, junte, forecast, #zuzannaskalska, #interieurinstituut, #jeroenjunte, #nederlandsinterieurinstituut, #nii

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden