Nieuwe deelnemers Incoda

Maandag 25 april 2022

Incoda verwelkomt Akzo Nobel, Indivipro & Carpetlinq, Vadain en Verano op 2022-editie, een mooie uitbreiding van het deelnemersveld.
Nieuwe deelnemers Incoda
Nieuwe deelnemers Incoda Nieuwe deelnemers Incoda

Het exposantenveld van Interieur Collectie Dagen (Incoda) 2022 is uitgebreid met verschillende grote nieuwkomers, waaronder Akzo Nobel, Indivipro & Carpetlinq, Vadain en Verano. 'Wij vinden het fantastisch om deze mooie merken, naast andere vooraanstaande terugkerende exposanten, nu voor het eerst te mogen verwelkomen als deelnemer op Incoda. Dat de vakbeurs in de lift zit, mag duidelijk zijn. Dit is niet de enige vernieuwing die wij al bekend kunnen maken,' zegt Mascha de Bruin namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

 

Daarmee doelt De Bruin op het nieuws dat Incoda voor het eerst een speciale Festival area krijgt op Next Level, de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Daarmee breidt de vakbeurs aanzienlijk uit, want niet eerder werd de extra verdieping in Gorinchem ingezet voor Incoda. Op de Festival Area ontdekken de interieurprofessionals van de Benelux de winkel/showroom van de toekomst en verschillende inspirerende projecten. De eerste brainstorm hierover heeft inmiddels al plaatsgevonden.

 

De Bruin: 'Het is een must om Next Level bij Incoda te betrekken, want deze moderne beurshal past qua sfeer en uitstraling perfect bij Incoda. Waar het licht beneden in de grote beurshal wat gedempt is, voelt Next Level als een groot atrium en is het opvallend open en met daglicht. Over de gehele lengte van Next Level, zo’n 100 meter ver, loopt een grote lichtstraat. Hierdoor baadt de hal overdag in het daglicht. Het hoge halfronde glazen dak geeft het geheel bovendien een enorm gevoel van weidsheid en ruimte. Met de uitbreiding naar deze moderne beurshal kunnen we de volgende stap met Incoda zetten.'

 

Interieur Collectie Dagen 2022

Incoda is de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. In 2022 is Incoda te bezoeken op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september 2022 in Evenementenhal Gorinchem.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.akzonobel.nl
www.indivipro.nl
www.carpetlinq.nl
www.vadain.nl
www.verano.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #akzonobel, #indivipro, #carpetlinq, #verano, #vadain

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden