Rodeo bij Lippe

Maandag 25 april 2022

Jan Post heeft zijn winkel Rodeo Wonen uit Roden verkocht. Na bijna 40 jaar werken gaat hij met pensioen.
Rodeo bij Lippe

Foto: Linkedin-bericht Lippe Wonen.


Lippe Wonen, met zeven filialen in Friesland heeft Rodeo Wonen uit Drenthe overgenomen. Het wordt het achtste filiaal van het bedrijf en de eerste buiten Friesland. Lippe Wonen - voorheen Tapijtcentrum Lippe Lap Woninginrichting - is een winkel in vloeren en raambekleding en zonwering en heeft naast de hoofdvestiging in Drachten filialen in Heerenveen, Wolvega, Sneek, Leeuwarden, Dokkum en Buitenpost. Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar!

Jan Post (62) was 22 jaar toen hij in dienst kwam van Rodeo. In 1990 werd hij mede-eigenaar en later nam hij de zaak over van Benny Pesman. De winkel heeft zo'n 1.000 vierkant meter oppervlakte. Afgelopen zaterdag nam hij afscheid in de winkel, die vanaf 1 mei wordt omgedoopt in Lippe Wonen.Links

www.lippewonen.nl
www.rodeowonen.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubelen, designmerken, showroom, interieuradvies, verkoop, overname, overnemen, verkocht, koop, acquisitie, merger, fusie, pensioen, #lippewonen, #rodeowonen

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden