Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Donderdag 04 mei 2023

Fiera Milano organiseert een nieuwe, jaarlijks terugkerende, home en lifestyle beurs in samenwerking met Gefi. Dat wil zeggen, nieuw? Het is een rebranding van de Homi vakbeurs.
Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Van 11 tot 14 januari 2024 vindt de eerste editie van Milano Home plaats in Fiera Milano. Deze naam is een samenvoeging van de locatie en het belang van Made in Italy, gecombineerd met de focus op home en lifestyle.

 

De show richt zich op serviesgoed, keuken, woningdecoratie, textiel, parfums, geschenken en kerst. Het beste van de Italiaanse knowhow, gemengd met internationale exposanten. Er komt ook een nieuw evenement - een B2B ervaringsproject gericht op binnenhuisarchitecten, ontwerpers en architecten. Met Milano Home gaat de organisatie Fiera Milano voor een ervaringsgericht B2B-project, gewijd aan traditionele en nieuwe winkels die hun assortiment steeds meer te verrijken met verfijnde en unieke producten.Links

www.milanohome.fieramilano.it/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, trends, ambiente, kerst, inkoop, kantoor, kantoormateriaal, schrijfwaren, #fieramilano, #homi, #milanohome

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden