Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Donderdag 04 mei 2023

Fiera Milano organiseert een nieuwe, jaarlijks terugkerende, home en lifestyle beurs in samenwerking met Gefi. Dat wil zeggen, nieuw? Het is een rebranding van de Homi vakbeurs.
Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Van 11 tot 14 januari 2024 vindt de eerste editie van Milano Home plaats in Fiera Milano. Deze naam is een samenvoeging van de locatie en het belang van Made in Italy, gecombineerd met de focus op home en lifestyle.

 

De show richt zich op serviesgoed, keuken, woningdecoratie, textiel, parfums, geschenken en kerst. Het beste van de Italiaanse knowhow, gemengd met internationale exposanten. Er komt ook een nieuw evenement - een B2B ervaringsproject gericht op binnenhuisarchitecten, ontwerpers en architecten. Met Milano Home gaat de organisatie Fiera Milano voor een ervaringsgericht B2B-project, gewijd aan traditionele en nieuwe winkels die hun assortiment steeds meer te verrijken met verfijnde en unieke producten.Links

www.milanohome.fieramilano.it/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, trends, ambiente, kerst, inkoop, kantoor, kantoormateriaal, schrijfwaren, #fieramilano, #homi, #milanohome

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden