Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Donderdag 04 mei 2023

Fiera Milano organiseert een nieuwe, jaarlijks terugkerende, home en lifestyle beurs in samenwerking met Gefi. Dat wil zeggen, nieuw? Het is een rebranding van de Homi vakbeurs.
Nieuwe decoratiebeurs in Milaan

Van 11 tot 14 januari 2024 vindt de eerste editie van Milano Home plaats in Fiera Milano. Deze naam is een samenvoeging van de locatie en het belang van Made in Italy, gecombineerd met de focus op home en lifestyle.

 

De show richt zich op serviesgoed, keuken, woningdecoratie, textiel, parfums, geschenken en kerst. Het beste van de Italiaanse knowhow, gemengd met internationale exposanten. Er komt ook een nieuw evenement - een B2B ervaringsproject gericht op binnenhuisarchitecten, ontwerpers en architecten. Met Milano Home gaat de organisatie Fiera Milano voor een ervaringsgericht B2B-project, gewijd aan traditionele en nieuwe winkels die hun assortiment steeds meer te verrijken met verfijnde en unieke producten.Links

www.milanohome.fieramilano.it/en/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, expo, frankfurt, trends, ambiente, kerst, inkoop, kantoor, kantoormateriaal, schrijfwaren, #fieramilano, #homi, #milanohome

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden