Overname Visker door Inofec

Woensdag 03 mei 2023

Projectinrichter Inofec uit Roosendaal neemt Visker Interieurbouw en Keukens uit Terheijden over.
Overname Visker door Inofec

Inofec (onderdeel van Sucom bv) heeft alle aandelen van Visker Interieurbouw bv (foto; website) per 25 april 2023 gekocht. Deze overname past perfect bij de strategie van Sucom en Inofec in het bijzonder. Los van juist de verschillende productportfolio’s lijken Visker en Inofec veel op elkaar: familiebedrijven met meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar, kwalitatief goed, no-nonsense, eerlijk en plat georganiseerd, zo stelt Inofec.

Beide organisaties opereren in hetzelfde werkgebied met andere producten, diensten én klanten. Inofec verwacht veel synergiën te kunnen bereiken door het leveren van losse en vaste meubelen en ziet bovenal uitbreidingsmogelijkheden in de dienstverlening in de vorm van totaalinrichting wat het bedrijf 'total fit out' noemt. De branches, die beide bedrijven bedienen, zijn: kantoren, onderwijs, overheid en zorg.

Inofec is opgericht in 1986 en een familiebedrijf onder leiding van Bert Bakkeren met bijna vier decennia jaar aan ervaring in het inrichten van bedrijven, scholen en overheidsinstanties, of het nu gaat om een complete projectinrichting of een levering van een losse kast of stoel. Er werken meer dan 40 medewerkers.

Sucom is een privé investeringsbedrijf dat meerdere interieurbedrijven bezit. Onder het motto pay-off 'ruimte voor groei' zoekt de investeerder ondernemingen die aanvullend zijn op de reeds aanwezige bedrijven in de holding.

Visker Interieurbouw van oprichter Thieu Visker houdt zich al ruim 30 jaar bezig met diverse bedrijfsmeubilair met een team van meer dan 30 vakbekwame specialisten.
Het bedrijf maakt - naast maatwerk meubilair - ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk zoals trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia, tribunes en raam- of deur dagkantafwerking.Links

www.inofec.nl
www.viskerinterieurbouw.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, interieurbouw, keuken, overname, bedrijfsovername, overnemen, overgenomen, koop, kopen, opgekocht, merger, acquisitie, acquisition, fusie, samenwerking, #inofec, #viskerinterieurbouw, #sucom

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden