Overname Visker door Inofec

Woensdag 03 mei 2023

Projectinrichter Inofec uit Roosendaal neemt Visker Interieurbouw en Keukens uit Terheijden over.
Overname Visker door Inofec

Inofec (onderdeel van Sucom bv) heeft alle aandelen van Visker Interieurbouw bv (foto; website) per 25 april 2023 gekocht. Deze overname past perfect bij de strategie van Sucom en Inofec in het bijzonder. Los van juist de verschillende productportfolio’s lijken Visker en Inofec veel op elkaar: familiebedrijven met meer dan 30 jaar ervaring, betrouwbaar, kwalitatief goed, no-nonsense, eerlijk en plat georganiseerd, zo stelt Inofec.

Beide organisaties opereren in hetzelfde werkgebied met andere producten, diensten én klanten. Inofec verwacht veel synergiën te kunnen bereiken door het leveren van losse en vaste meubelen en ziet bovenal uitbreidingsmogelijkheden in de dienstverlening in de vorm van totaalinrichting wat het bedrijf 'total fit out' noemt. De branches, die beide bedrijven bedienen, zijn: kantoren, onderwijs, overheid en zorg.

Inofec is opgericht in 1986 en een familiebedrijf onder leiding van Bert Bakkeren met bijna vier decennia jaar aan ervaring in het inrichten van bedrijven, scholen en overheidsinstanties, of het nu gaat om een complete projectinrichting of een levering van een losse kast of stoel. Er werken meer dan 40 medewerkers.

Sucom is een privé investeringsbedrijf dat meerdere interieurbedrijven bezit. Onder het motto pay-off 'ruimte voor groei' zoekt de investeerder ondernemingen die aanvullend zijn op de reeds aanwezige bedrijven in de holding.

Visker Interieurbouw van oprichter Thieu Visker houdt zich al ruim 30 jaar bezig met diverse bedrijfsmeubilair met een team van meer dan 30 vakbekwame specialisten.
Het bedrijf maakt - naast maatwerk meubilair - ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk zoals trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia, tribunes en raam- of deur dagkantafwerking.Links

www.inofec.nl
www.viskerinterieurbouw.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, interieurbouw, keuken, overname, bedrijfsovername, overnemen, overgenomen, koop, kopen, opgekocht, merger, acquisitie, acquisition, fusie, samenwerking, #inofec, #viskerinterieurbouw, #sucom

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden