Nieuwe accountmanager TTP Concepts

Donderdag 04 augustus 2022

Groothandel TTP Concepts heeft er een nieuwe accountmanager bij. Vanaf deze maand is Danny Govers verantwoordelijk voor BelgiŽ en Luxemburg.
Nieuwe accountmanager TTP Concepts

Met haar werkervaring heeft Danny Govers volgens TTP Concepts een gedegen kennis van de retail sector, met name van de praktijk op de winkelvloer in het fashionsegment. Als accountmanager voor bedrijfskleding heeft zij de nodige skills opgedaan om de vakhandel op professionele wijze, commercieel te kunnen adviseren. De nieuwe accountmanager staat vol met enthousiasme klaar om de klanten te begeleiden met de in- en verkoop van merken en concepten namens TTP Concepts.

 

Govers zal zich de komende tijd via een bezoek of telefoongesprek voorstellen. Klanten zijn ook van harte welkom in de showroom in Berkel-Enschot (van zondag 2 oktober tot vrijdag 7 oktober tijdens de huisshow) of tijdens de Trademart in Brussel, om persoonlijk kennis te maken.Links

www.ttpconcepts.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, winkel, showroom, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, personeel, personalia, #ttpconcepts

Gerelateerd nieuws
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder
Hogere omzet woninginrichting
In augustus heeft de Nederlandse retail 5,9% meer verkocht. Food steeg met 6,3%, non food met 4,3%. De omzet van onder andere woninginrichting is deels gestegen.
lees verder
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden