Niet alleen bedden bij JWR

Maandag 12 april 2021

Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
Niet alleen bedden bij JWR
Niet alleen bedden bij JWR Niet alleen bedden bij JWR

Jan Roosenburg van JWR-Bedden bemant op DWI (De Woonindustrie) de stand van Rössle & Wanner, met de merken Röwa en Selecta. Rőwa is opgericht in 1914 en gevestigd in het pittoreske Mössingen in Zuid Duitsland. De collectie van het merk bestaat uit hoogwaardige lattenbodems, matrassen hoofdkussens en gestoffeerde ledikanten. Een luxueuze collectie, geheel ontworpen naar ergonomische principes.

 

Een apart onderdeel is het programma Ecco 2. Hier is een meetsysteem aan verbonden, zodat hier een individueel instelbaar slaapsysteem aangeboden kan worden. Al de lattenbodems en ledikanten zijn geheel vervaardigd van massief beuken uit lokale wouden.

 

Uiteraard is er het vorig jaar geïntroduceerde programma Unicata (foto 1) te zien. Met het uiterlijk van een boxspring heeft dit bed een geheel andere slaaptechniek, waarmee je volgens Roosenburg een slaapcomfort bereikt, die je met een gewone boxspring niet voor elkaar krijgt. Ook een apart onderdeel is de FreciousCare luchtreiniger, een apparaat die is ontwikkeld om de lucht in de slaapkamer of andere ruimtes te ontdoen van pollen (rook)luchtjes, bacteriën enz.

 

Daarnaast voert JWR-bedden de Selecta collectie, een iets eenvoudiger lijn lattenbodems, matrassen en gestoffeerde ledikanten. Ook deze bodems en ledikanten worden geheel vervaardigd uit massief beuken uit lokale wouden. Nieuw is de Selecta bedlift (foto 2).

 

Helemaal nieuw is een Coronatafel (foto 3) van Bedking Ergopolis, ontwikkeld door Pascal Mannekens. Een tafel met een Hepa-filtratiesysteem (High-efficiency Particulate Air, een efficiëntiestandaard voor luchtfiltratie). De luchtreiniger voert gezuiverde lucht rechtstreeks in de ademzone aan, op anderhalve tot twee meter hoogte. Eigenlijk werkt het zoals een plexiglasscherm, maar dan met een luchtgordijn. Dit moet volgens Mannekens mondkapjes en plexiglas uitbannen. Een eenvoudige tafel kost € 500 en kan een ruimte van 30m2 zuiveren.Links

www.bedking.be
www.coronatafel.be
www.dewoonindustrie.nl
www.jwrbedden.nl
www.roewa.com
www.selecta-matratzen.com/nl/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #dewoonindustrie, #dwi, #bedking, #coronatafel, #ergopolis, #jwrbedden, #pascalmannekens, #roesslewanner, #rowa, #roewa, #selecta, #selectamatratzen

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden