Meubeltoekomst op Imm Summit

Donderdag 26 oktober 2023

De Imm Cologne Summit wordt in 2024 georganiseerd door de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en de Duitse Federale Vereniging van meubel- en keukendetaillisten (BVDM). Deze conferentie geeft leidende figuren uit de Duitse interieurwereld het woord.
Meubeltoekomst op Imm Summit

Deze sprekers op de Imm Cologne Summit zullen volgens de organisatie baanbrekende inspiratie bieden en licht werpen op de toekomstperspectieven voor de industrie en de detailhandel. De interieurontwerpindustrie wordt geconfronteerd belangrijke vragen. De aanhoudende vertraging van de consumentenbestedingen als gevolg van de Duitse Building Energy Act, de inflatie en de geopolitieke situatie heeft de meubelindustrie voor enorme uitdagingen gesteld. Hoe kan de sector zich voorbereiden op de toekomst? Welke innovatieve concepten zullen leiden tot succes in een dynamische marktomgeving? En, nog belangrijker, hoe kunnen deze ideeën effectief worden geïmplementeerd? Deze en andere prangende vragen staan centraal tijdens de Imm Cologne Summit.

 

Tot de sprekers behoort professor Michael Voigtländer, hoofd van de Global and Regional Markets Research Unit van het Duitse Economisch Instituut (IW). Hij zal spreken over Vooruitzichten voor de Duitse economie en woningbouw. Boris Hedde, ceo van het Institute for Retail Research (IFH) in Keulen, zal in zijn lezing zijn strategieën schetsen om efficiënter te communiceren met consumenten in de meubelhandel, waarbij hij zich zal richten op oplossingen om de interesse te wekken en meer vraag te genereren. Martin Egner, medeoprichter en ceo van de aanbieder van appartementen The Porter, zal hotels benadrukken als een potentieel werkterrein. Hij zal ingaan op het potentieel van de inrichting van hotels en hoogwaardige appartementoplossingen voor meubelfabrikanten.

 

Deze conferentie is natuurlijk ook interessant voor de Belgische en Nederlandse meubelbranche! Het evenement wordt gehouden van 15.00 tot 18.00 uur op 16 januari 2024 in het Congress Centre East op het terrein van Koelnmesse. Er is ook een avondevenement, zodat deelnemers kunnen netwerken.Links

www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de
www.livingkitchen-cologne.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, licht, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, Interzum, plaatmateriaal, beslag, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #imm, #immcologne, #imm24, #imm2024, #puretalents, #puretalents2024

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden