Meubels voor binnen en buiten

Maandag 04 maart 2024

Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
Meubels voor binnen en buiten
Meubels voor binnen en buiten Meubels voor binnen en buiten Meubels voor binnen en buiten

De eenvoudige en uiterst pragmatische constructie van de stoel Exxo (foto 1 en 2) doet denken aan een eigenzinnig vogeltje. Voor ontwerper David Ericsson is Exxo een experimenteel eerbetoon aan de Zweedse industrie: één plaat wordt gesneden met een laser en dan gebogen in vier verschillende delen, die vervolgens in elkaar worden gezet met roestvrijstalen klinknagels, allemaal van hetzelfde materiaal.

 

Puff (beschikbaar als bankje en poef, foto 2 en 3) gaat volgens Bebó Objects een stap verder dan het verwachte, overstijgt het traditionele ontwerp en doet de grenzen tussen binnen- en buitenmeubilair vervagen. Het wordt een kunstwerk genoemd, dat het conventionele uitdaagt en opvalt in de modewereld. Puff is gemaakt op een houten frame met metalen poten en synthetisch polyester.

 

Agent voor de Benelux is Bart Loyaerts van Hippoffice.Links

www.hippoffice.eu
www.beboobjects.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, tuin, buiten, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair,

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder
Daydreamer relax Limited Edition
De Daydreamer relax, die Jori in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, krijgt een Limited Edition collectie. In Milaans worden vijf gekleurde unieke en duurzame uitvoeringen geïntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden