Merkintroductie J. Marshall by Vispring

Donderdag 05 december 2019

In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
Merkintroductie J. Marshall by Vispring

De collectie van het nieuwe merk J. Marshall by Vispring bestaat uit vier matrassen, met natuurlijke vullingen voor het comfort en pocketveren voor de ondersteuning. Zij hebben een garantie van 10 jaar en zijn volgens het bedrijf in de toekomst recyclebaar.

 

De vier matrassen variëren van 1000 veren en een vulling van wol en katoen in de instapversie tot en met 1600 veren + 1500 microveren en een vulling van pashmina, zachte bamboe, alpaca, kasjmier en zijde bij de topversie. Ze zijn alle vier met de hand getuft en voorzien van een gekleurde, natuurlijke viscose damast van Belgische makelij.

 

Daarnaast is er slechts één bed verkrijgbaar (met of zonder hoofdbord, met of zonder vering). Dit bed kan in 16 verschillende stofvarianten worden uitgevoerd en voor de poten zijn drie kleurvarianten. Dit eenvoudig verhaal van vier matrassen (in 90,140,160,180 en 200cm breedte en 200 of 210 lente), een bed, een hoofdbord en een poot in verschillende kleuren richt zich dankzij haar gereduceerde aantal mogelijkheden (en daardoor prijs) volgens het bedrijf op een hele andere doelgroep dan de bestaande Vispring klant.

 

Het opzetten van de distributie van het nieuwe merk in de Benelux valt onder de verantwoordelijkheid van Home Philosophies, die dit ook al voor Vispring en Natuzzi doet. Op IMM (13-19 januari 2020) wordt het nieuwe merk officieel gelanceerd voor de Benelux. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op info@homephilosophies.com voor een afspraak.

 Links

www.natuzzi.com
www.vispring.com

Tags

Vi-spring, Vispring, Natuzzi, Coco-Mat, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, nieuws, slapen, slaap, bed, matras, kussen, hoofdkussen, topmatras, #natuzzi, #salonedelmobile, #cocomat, #homephilosophies, #vispring, #jmarshallbyvispring

Gerelateerd nieuws
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
Vakdagen DWI in volle gang
De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
lees verder
 
Recordomzet voor Jysk
lees verder
Oprichter Habitat overleden
De Britse interieurdesigner Terence Conran, oprichter van interieurketen Habitat, is op 88-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Terugnameplicht matrassen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden