Maison & Objet vervallen

Donderdag 11 juni 2020

Terwijl diverse beurzen vanaf september juist weer starten, heeft de organisatie van Maison & Objet besloten om de september-editie geheel te laten vervallen.
Maison & Objet vervallen

Maison & Objet Paris zou van 4-8 september worden gehouden in Villepinte. Organisator Safi heeft uit contacten met en enquêtes onder exposanten en bezoekers geconcludeerd dat het doorgang van de beurs niet verstandig is. Met name door het gebrek aan duidelijkheid over internationale reizen en of het überhaupt mogelijk is om grote bijeenkomsten te mogen organiseren.

Ondanks dat uit een zeer recente enquête bleek dat een meerderheid van de merken en bezoekers nog steeds geneigd waren om deel te nemen aan de beurs in september, zolang de hygiënische omstandigheden werden gerespecteerd. Als alternatief zal er van 4-18 september 2020 nog wel een digitale beurs worden gehouden om nieuw te ontdekken. Maar of dat een toegevoegde waarde biedt is de vraag, naast andere vakbeurzen daar zijn immers genoeg andere kanalen voor.


De volgende editie van Maison & Objet Paris vindt plaats van 22-26 januari 2021.
Links

www.maison-objet.com
www.promosalons.be
www.promosalons.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, decoratie, accessoires, bekleding, stof, meubelstof, show, beurs, vakbeurs, event, tentoonstelling, evenement, #mo20, #mo21, #maisonobjet, #promosalons

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden