Maison & Objet vervallen

Donderdag 11 juni 2020

Terwijl diverse beurzen vanaf september juist weer starten, heeft de organisatie van Maison & Objet besloten om de september-editie geheel te laten vervallen.
Maison & Objet vervallen

Maison & Objet Paris zou van 4-8 september worden gehouden in Villepinte. Organisator Safi heeft uit contacten met en enquêtes onder exposanten en bezoekers geconcludeerd dat het doorgang van de beurs niet verstandig is. Met name door het gebrek aan duidelijkheid over internationale reizen en of het überhaupt mogelijk is om grote bijeenkomsten te mogen organiseren.

Ondanks dat uit een zeer recente enquête bleek dat een meerderheid van de merken en bezoekers nog steeds geneigd waren om deel te nemen aan de beurs in september, zolang de hygiënische omstandigheden werden gerespecteerd. Als alternatief zal er van 4-18 september 2020 nog wel een digitale beurs worden gehouden om nieuw te ontdekken. Maar of dat een toegevoegde waarde biedt is de vraag, naast andere vakbeurzen daar zijn immers genoeg andere kanalen voor.


De volgende editie van Maison & Objet Paris vindt plaats van 22-26 januari 2021.
Links

www.maison-objet.com
www.promosalons.be
www.promosalons.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, decoratie, accessoires, bekleding, stof, meubelstof, show, beurs, vakbeurs, event, tentoonstelling, evenement, #mo20, #mo21, #maisonobjet, #promosalons

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden