Bega Group op Belgische markt

Donderdag 11 juni 2020

Met de Frank Torfs Agency (T-F-A) heeft de Duitse Bega Group een naar eigen zeggen sterke partner gevonden voor BelgiŽ en Luxemburg. Met dit bedrijf krijgt het agentuur er een belangrijk merk bij.
Bega Group op Belgische markt

Een frisse wind in het voorjaar, zo noemt de Bega Group de verkoop via Frank Torfs Agency. Bega is gelegen in de Regio Ostwestfalen-Lippe en is in Duitsland vooral bekend in het meeneem- en discountsegment en jong wonen. De Bega-groep realiseert jaarlijks € 450 miljoen omzet.

 

Frank Torfs is gevestigd in Brugge, België, en gespecialiseerd in de verkoop van meubelen. Hij gaat alle producten van Bega in België en Luxemburg verdelen, van meubels voor tienerkamers tot kleerkasten, ladekasten, kleerkasten, hangkasten, boxspringbedden en bankstellen tot badkamermeubels en gedemonteerde keukens inclusief elektrische apparaten.

 

Volgens Torfs kan de Bega Group er op honderd procent op vertrouwen dat hij er alles aan doet om dit project tot een succes te maken. De meubelexpert is al jaren actief op de Belgische en Luxemburgse markt en kent de bijzonderheden: Terwijl de Duitse meubelhandel zich kenmerkt door inkoopverenigingen met centrale aankoopbeslissingen, zijn de individuele, door de eigenaar beheerde winkels in België daar grotendeels zelf verantwoordelijk voor. Volgens Rüdiger Schliekmann, algemeen vertegenwoordiger van de Bega Group is Torfs de juiste man voor deze bijzondere situatie.

 

Omdat veel klanten volgens Bega Group nog niet naar een vakbeurs durven of willen gaan stelt het bedrijf van 24 augustus tot 25 september 2020 zijn deuren open voor bezoekers. Op afspraak kunnen zij dan, met alle ruimte, kennismaken met de noviteiten van het bedrijf.

 

Foto: Foto vlnr. Dieter Hilpert (eigenaar Bega Group), Frank Torfs, Rüdiger Schliekmann (algemeen vertegenwoordiger Bega Group)

 Links

www.bega-gruppe.de
www.t-f-a.be

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, kleerkasten, kasten, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, badkamer, keuken, retail, winkel, shop, keten, winkelketen, formule, discount, budget, agentuur, huisshow, opendagen, #franktorfsagency, #begagruppe, #TFA, #Dieterhilpert, #Rudigerschliekmann

Gerelateerd nieuws
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Spoga toch uitgesteld
De internationale outdoorbeurs Spoga + gafa zou van 6-8 september 2020 in Keulen worden gehouden. Verrassend genoeg is de beurs nu toch uitgesteld, naar een permanent andere datum!
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden