Veilig welkom Meubelbeurs

Woensdag 10 juni 2020

Welkom terug! Na een gedwongen periode van twee maanden stilstand starten meubelfabrikanten en -handelaars hun activiteit opnieuw op. De Meubelbeurs Brussel is er in november ook klaar voor, superveilig!
Veilig welkom Meubelbeurs

Het zou goed kunnen dat consument door de lange confrontatie met zijn interieur wel zin heeft gekregen om dat te vernieuwen en daar ook geld voor in de zak heeft. Want uitgaven aan horeca en vakantie was en is beperkt mogelijk. De Meubelbeurs Brussel staat nog altijd gepland van 8 tot en met 11 november 2020 en de organisatie doet er alles aan om de beurs met de benodigde veiligheidsmaatregelen zo veel mogelijk zoals gebruikelijk te laten verlopen. De interesse van exposanten blijft ondanks de moeilijke omstandigheden groot, zowel van bestaande als van nieuwe.

Meubelbeurs Brussel wordt de eerste grote Europese meubelbeurs na de lockdown. Brussels Expo - de eigenaar van de hallen (foto) - gaat de coronacrisis te lijf door de volledige oppervlakte uit te rusten met een kiemdodend luchtzuiveringssysteem: een UV-C-zuiveringsinstallatie die ziektekiemen kan doden. Een nieuwe technologie die ook wordt gebruikt om ziekenhuiskamers en operatiekwartieren te ontsmetten. Deze voorzorgsmaatregel versterkt de maatregelen die verplicht zijn voor de sector (het gebruik van mondmaskers, ontsmettingsgel, de beperking en organisatie van bezoekersstromen enz.).

Al vele jaren werkt de Meubelbeurs Brussel samen met Optimo voor het jaarlijkse trendseminarie. Wegens Covid-19 is dat dit jaar op donderdag 25 juni 2020 in de vorm van een digitale editie: Optimo Trendwebinar 2020. Deze bestaat uit het 'Trend Report 2020' door Susanna Campogrande en Alan Dergent en 'De transformatie naar Digital Brand Ambassador' door Vincent Meurisse (Collective).

Deelname aan dit Optimo Trendwebinar 2020 kost € 75 (excl. BTW) per persoon, te betalen na ontvangst factuur. Leden van het bedrijfsnetwerk Future Furniture kunnen gratis deelnemen. Leden van Fedustria en Navem kunnen deelnemen aan het gunsttarief van € 50 (excl. BTW). Inschrijven kan via deze link. Voor meer inlichtingen: Evi Bilteryst, tel. +32 2 558 15 64 of evi@wood.be.

P.S. Voor potentiële (internationale) exposanten: Brussel Furniture Fair offers iron-clad guarantee: no fair? Money back!
Links

www.brusselsexpo.be
www.collective.be
www.fedustria.be
www.meubelbeurs.be
www.navem.be
www.optimo.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #collective, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #fedustria, #navem, #optimo

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden