Veilig welkom Meubelbeurs

Woensdag 10 juni 2020

Welkom terug! Na een gedwongen periode van twee maanden stilstand starten meubelfabrikanten en -handelaars hun activiteit opnieuw op. De Meubelbeurs Brussel is er in november ook klaar voor, superveilig!
Veilig welkom Meubelbeurs

Het zou goed kunnen dat consument door de lange confrontatie met zijn interieur wel zin heeft gekregen om dat te vernieuwen en daar ook geld voor in de zak heeft. Want uitgaven aan horeca en vakantie was en is beperkt mogelijk. De Meubelbeurs Brussel staat nog altijd gepland van 8 tot en met 11 november 2020 en de organisatie doet er alles aan om de beurs met de benodigde veiligheidsmaatregelen zo veel mogelijk zoals gebruikelijk te laten verlopen. De interesse van exposanten blijft ondanks de moeilijke omstandigheden groot, zowel van bestaande als van nieuwe.

Meubelbeurs Brussel wordt de eerste grote Europese meubelbeurs na de lockdown. Brussels Expo - de eigenaar van de hallen (foto) - gaat de coronacrisis te lijf door de volledige oppervlakte uit te rusten met een kiemdodend luchtzuiveringssysteem: een UV-C-zuiveringsinstallatie die ziektekiemen kan doden. Een nieuwe technologie die ook wordt gebruikt om ziekenhuiskamers en operatiekwartieren te ontsmetten. Deze voorzorgsmaatregel versterkt de maatregelen die verplicht zijn voor de sector (het gebruik van mondmaskers, ontsmettingsgel, de beperking en organisatie van bezoekersstromen enz.).

Al vele jaren werkt de Meubelbeurs Brussel samen met Optimo voor het jaarlijkse trendseminarie. Wegens Covid-19 is dat dit jaar op donderdag 25 juni 2020 in de vorm van een digitale editie: Optimo Trendwebinar 2020. Deze bestaat uit het 'Trend Report 2020' door Susanna Campogrande en Alan Dergent en 'De transformatie naar Digital Brand Ambassador' door Vincent Meurisse (Collective).

Deelname aan dit Optimo Trendwebinar 2020 kost € 75 (excl. BTW) per persoon, te betalen na ontvangst factuur. Leden van het bedrijfsnetwerk Future Furniture kunnen gratis deelnemen. Leden van Fedustria en Navem kunnen deelnemen aan het gunsttarief van € 50 (excl. BTW). Inschrijven kan via deze link. Voor meer inlichtingen: Evi Bilteryst, tel. +32 2 558 15 64 of evi@wood.be.

P.S. Voor potentiële (internationale) exposanten: Brussel Furniture Fair offers iron-clad guarantee: no fair? Money back!
Links

www.brusselsexpo.be
www.collective.be
www.fedustria.be
www.meubelbeurs.be
www.navem.be
www.optimo.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #collective, #meubelbeurs, #meubelbeursbe, #fedustria, #navem, #optimo

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden