Ook gordijnen bij Luxaflex

Vrijdag 12 juni 2020

Luxaflex voegt aan zijn brede assortiment een geheel nieuwe collectie toe: gordijnen. Met de introductie van gordijnen biedt Luxaflex, naast bekende producten als houten jaloezieŽn, rolgordijnen en Duette Shades, naar eigen zeggen een nog completer aanbod.
Ook gordijnen bij Luxaflex
Ook gordijnen bij Luxaflex Ook gordijnen bij Luxaflex Ook gordijnen bij Luxaflex

De nieuwe collectie is in samenwerking met Hunter Douglas-zusterbedrijf Artex ontwikkeld. Volgens Luxaflex omdat gordijnen nog in het assortiment ontbraken en hier veel vraag naar is. Alle stoffen van de gordijnencollectie zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijnen, met uitzondering van de Vayen stof. De collectie bestaat uit 128 stoffen (van transparant tot verduisterend) en talloze kleuren en weefsels, waarmee Luxaflex inspeelt wordt op actuele woontrends. Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk, van diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen.

 

Via PowerView Automation zijn de gordijnen te koppelen aan systemen als Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest. De gordijnen zijn ook te bedienen via de PowerView Automation-app of de Pebble-remote.Links

www.artex.hde.nl
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, #luxaflex, #artex

Gerelateerd nieuws
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder
Coretec via Decokay
Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
lees verder
 
ETC Design Hub na vakantie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden