Maison + Objet naar maart

Woensdag 29 december 2021

Ook de decoratiebeurs Maison + Objet Paris is weer de klos vanwege van de nieuwste variatie van de covid-angstgolf en wordt verplaatst van januari naar maart.
Maison + Objet naar maart

Hoewelde omicron variant van het corona-virus weliswaar zeer besmettelijk is, blijkt uit gegevens van landen waar deze al eerder opdook, dat deze eigenlijk nauwelijks voor extra problemen qua zorgbelasting zorgt. Integendeel, de variant wordt zelfs al een zegen voor het bereiken van de groepimmuniteit genoemd.

 

Desalniettemin heeft de Nederlandse regering sinds vorige week de lockdown-light - waarbij onder meer na 17:00 's avonds winkels moesten sluiten en sporten niet mocht - verder verzwaard met een verwoestende algehele sluiting van vrijwel alle winkels die in deze periode van het jaar normaal topomzetten draaien. En dat terwijl de ziekenhuis- en ic-opnames reeds sterk daalden voordat deze verzwaring werd afgekondigd.

 

Gisteren werd bekend dat een reeds op 17 november uitgebracht advies van de Raad voor de Rechtspraak door demissionair 'Volksgezondheidsminister' Hugo de Jonge tot vlak voor kerst - dus vijf weken lang! - verborgen was gehouden. In het advies is de Raad vernietigend over de noodzaak en proportionaliteit van de maatregelen over de inzet van 2G en 3G op de werkvloer en het vrijwel geheel alleen volgen van OMT-adviezen in de besluitvorming. In België werden overigens om eenzelfde reden gisteren op last van de Raad van State de bioscopen en theraters direct heropent.

 

In andere landen waaronder Frankrijk lijken regeringen eveneens verblind door angst en worden er ondanks positieve ontwikkelingen beperkende maatregelen genomen. Door internationale reisbeperkingen en de gisteren door de Franse regering aangekondigde limiet van 2.000 mensen bij grote evenementen heeft Maison + Objet ceo Philippe Brocart moeten besluiten om de beurs - net als vorig jaar, toen deze in het voorjaar uiteindelijk geheel werd geschrapt - twee maanden uit te stellen. Maison + Objet is nu gepland van 23-28 maart.Links

www.maison-objet.com
www.promosalons.be
www.promosalons.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, decoratie, accessoires, bekleding, stof, meubelstof, show, beurs, vakbeurs, event, tentoonstelling, evenement, digital days, parijs, villepinte, uitgesteld, cancel, uitstel, postpone, postponed, reschedule, #mo22, #maisonobjet, #promosalons

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Nieuwe Healthy Indoors Alliance
Fagerhult heeft onlangs samen met Camfil, Condair en Swegon het initiatief Healthy Indoors Alliance opgericht. Alle partners van deze samenwerking delen dezelfde ambitie om het bewustzijn rondom het belang van een gezond en duurzaam binnenmilieu te vergroten.
lees verder
Zelf renoveren badkamer
Het zelf renoveren van de badkamer kan snel en zonder sloopwerk met Masq Revela XL.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden