3D configurator voor bedden

Donderdag 30 december 2021

Matrassenmerk M Line geeft klanten de mogelijkheid om boxsprings en bedden volledig in 3D te configureren. Shoppen wordt persoonlijk gemaakt door een ‘real-time’ samenstelling van boxspring of bed.
3D configurator voor bedden
3D configurator voor bedden 3D configurator voor bedden 3D configurator voor bedden

Deze nieuwe configuratoren voor boxsprings en bedden worden door het merk M Line uitgerold op de Nederlandse en Belgische markt. De afgelopen jaren is de online oriëntatie op complexe producten in een enorme stroomversnelling geraakt. Doordat fysieke winkels zijn gesloten, in verband met de Covid-19 gerelateerde lockdowns, zoeken consumenten hun heil in de digitale wereld.

 

De 3D-configuratoren maken de barrière voor de klant om online hun aankoopbeslissing te maken zo klein mogelijk, maar daarnaast biedt het ook de verkoopmedewerker in de winkel een tool om de vele opties zichtbaar te maken. Klanten kunnen een keuze maken in verschillende hoofd- en voetborden, de kleur, bijpassende matrassen en accessoires als LED verlichting en nachtkastjes. Online werkt deze op dit moment voor drie modellen: Multi Motion, boxspring Supreme en boxspring Elite.

 

M Line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding. Sinds september 2001 is M Line aanbieder van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het merk produceert naar eigen zeggen kwalitatief hoogstaande matrassen met een gepatenteerde techniek die dynamische ondersteuning, optimale ventilatie en goede bewegingsvrijheid levert.Links

www.beterbedholding.com
www.dbcinternational.nl
www.mline.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, slaap, nachtrust, slapen, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, matras, onefitsall, onesizefitsall, slaapbranche, slaapzolder, slapenbranche, vakhandel, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, 3d configurator, #dbc, #mline, #beterbed

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Overname LS Bedding
Waterland, meerderheidsaandeelhouder van de Ruf Group, neemt LS Bedding over van de huidige aandeelhouders.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder
Woontrend Sustainable Hedonism
Inretail heeft onlangs de nieuwste woontrends voor 2023 gepubliceerd. In een serie van vier artikelen stellen we deze nieuwe trends voor. Deze week de tweede trend: Sustainable Hedonism.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden